2 Manon | Training with a view

Maandagavond zat ik voor het eerst sinds maanden weer eens in de trein. Samen met Jenny en Anna ging ik naar Rotterdam voor de maandelijkse GL2R Crew avond. Onze crew girls Marieke, Lindsey, Daphna en Madelon organiseerden deze keer de crew avond.

Aangekomen in het Nhow hotel mochten we gelijk door naar de hotelbar op de 7e verdieping. Daar stonden de meiden ons op te wachten met voor iedereen een tas. En wat denk je? In de tas zat een compleet nieuwe outfit van Puma. Jasje, top, broekje en schoenen van de Pure NightCat lijn. Ook nog eens roze, my favorite color 🙂

Nadat we ons allemaal in onze nieuwe pakjes hadden gehesen gingen we door naar het dakterras van het hotel. Daar stonden Justin en zijn collega op ons te wachten. Ze hadden een heel parcours van oefeningen uitgezet. Time for some circuit training! Squaten, deadliften, planken, burpies. Echt alle spiergroepen kwamen aan bod. Iedere oefening deden we 50 seconden, daarna 30 seconden rust en door naar het volgende onderdeel.

Na een uur bikkelen zat het er op. De training was lekker pittig en het was te gek om met de mooie skyline van Rotterdam op de achtergrond te trainen. We hebben nog even lekker gekletst en heel veel foto’s gemaakt. Daarna hadden Marieke, Lindsey, Daphna en Madelon nog een verrassing voor ons. We kregen allemaal ook nog een tas gevuld met fijne goodies mee naar huis! Moe maar voldaan en onwijs blij met onze kadootjes zijn we weer met de trein terug naar Amsterdam gegaan.

Meiden, onwijs bedankt voor de leuke avond en alle verwennerij! Tot volgende maand!

?

Manon

Je kan me volgen op Instagram en Twitter

 

Recent