2 Manon | Travel workout

Terwijl ik vanavond eigenlijk samen met de meiden van onze GL2Rcrew aan de start van WOTN zou staan, zit ik weer in het vliegtuig. Waar ik naar toe ga? De Filipijnen! Soms komen er zulke mooie dingen op je pad dat je geen nee kunt zeggen. De 1e week is business en de 2e week komt m’n vriend over en is het voornamelijk pleasure met een heel klein beetje business.

Omdat ik sinds begin dit jaar meer tijd in een hotelkamer dan thuis doorbreng vraagt dat wat aanpassingen in m’n workout regime. Hardlopen kan nou eenmaal niet overal en jammer genoeg heeft ook niet ieder hotel een gym.

Dit is wat ik doe om toch aan m’n beweging te komen:

ABS ABS ABS
Buikspieroefeningen kan je nooit teveel doen, zeker nu de bikinitijd wel heeeel dichtbij is. Planken, chrunchen, Russian twist, leg raise etc.

JUMP JUMP JUMP
Dat ik een touwtjespring-fan ben weet je volgens mij nu wel zo’n beetje. Hij gaat altijd mee op reis. Alhoewel ik moet bekennen dat ik hem afgelopen cruise trip vergeten was….

SWIM SWIM SWIM
Lekker baantjes trekken in de morgen is een heerlijke verfrissende start van de dag. Is het zwembad een beetje te klein? Maak er dan aquajoggen van. Oké, het ziet er niet bepaald sexy uit, maar het is wel effectief!

TRX TRX TRX
Ik heb er al vaker over geschreven. De TRX is fantastisch om binnen no-time een strakke buik, benen en billen te trainen. Het is zwaar, maar al snel voel je dat je sterker wordt. Je kunt een TRX aan je deur bevestigen, dus ook aan iedere hotelkamer deur. Hupsake, in je koffer dat ding dus!

WALK WALK WALK
Niks lift, ik neem de trap. Roltrap? Denk het niet! Taxi? Hell no, ik loop! Alle beweging is meegenomen. Zeker omdat je tijdens een reis vaak meer eet en drink (althans ik) is iedere beweging meegenomen.

Voor alle meiden die vanavond gaan rennen: heel veel plezier en succes! De volgende run ben ik er zeker bij!

Wat is jouw travel workout routine? Of neem je dan ook een workout holiday?

?

Manon

Je kan me volgen op Instagram en Twitter


Recent