2 Manon | What to wear?

Een voordeel van hardlopen in de zomer is dat je niet echt hoeft na te denken over wat je aan doet. Je trek gewoon een short en een topje uit de kast en je bent ready to go. Nu het echt koud begint te worden vind ik het lastig. Ik heb het namelijk al snel warm, dus na twee kilometer heb ik meestal al spijt dat ik iets met lange mouwen draag. En als ik ergens een bloedhekel aan heb is het wel m’n warmte niet kwijt kunnen tijdens een run. Dan is de enige oplossing om het shirt om je middel te knopen en dat is weer heel irritant.

De andere kant begint het nu toch echt te koud te worden om te rennen met korte mouwtjes en een capri. Ik vraag me nu dus ook al af wat ik aan zal doen tijdens de halve marathon van Egmond. Vooral omdat je eerst een tijd staat te verkleumen van de kou in het startvak…

Volgens de experts kan je in de winter het beste drie lagen over elkaar heen dragen:

1e laag: functionele onderkleding (voor het opnemen van je zweet)

2e laag: isolerende tussenlaag (om je lichaam warm te houden)

3e laag: beschermende buitenlaag (voor bescherming tegen weer en wind)

Wat trek jij met dit weer het liefste aan?

?

Manon

Je kan me volgen op Twitter en Instagram


 

Recent