2 Manon | Winter kicks

De laatste maanden heb ik veel op m’n Flyknits gelopen. Super fijne en lichte schoenen, maar vooral geschikt voor de zomer. Want doordat ze zijn geweven van stof bijven je voeten alles behalve droog bij een regenbui. Dat heb ik afgelopen week ondervonden. M’n voeten waren drijfnat en m’n schoenen zaten onder de modder. Die modder is op zich natuurlijk niet zo erg, maar van de Flyknits poets je het er niet snel even af met een doekje. Kortom, niet handig voor deze tijd van het jaar. Tijd voor winter kicks!

Ik wist al precies welke, want op de dag van de NYC marathon poste Francien op Instagram een foto van de schoenen waarop ze ging rennen. Ik was op slag verliefd! Hebben, hebben!

Zo gezegd, zo gedaan en sinds gisteren ben ik de troste eigenaar van de Nike Zoom Vomero+ 8 Shield. Ik ben er natuurlijk gelijk mee gaan rennen en ze lopen heerlijk! Het is een vrij zware schoen voor de neutraal lopende runner met een ontzettend goeie demping. Toen ik net begon met hardlopen ben ik begonnen op de Vomero en pas na ruim een jaar durfde ik het aan om op een ander type schoen te rennen. De laatste maanden rende ik op m’n Flyknits en Free’s. Toch merkte ik dat op de langere afstanden de Vomero voor mij toch het beste voelt. En zeker met de halve marathon van Egmond in het vooruitzicht wilde ik ook graag schoenen die waterdicht zijn. Nog een voordeel van deze schoen, er zitten reflecterende vlakken op. Je begrijpt; I’m in love!

Loop jij in de winter ook op andere schoenen?

?

Manon

Je kan me volgen op Twitter en Instagram (username: manonruns)

P.s. Mocht je in Amsterdam wonen of in de buurt zijn, bij Run2Day op de Overtoom hebben ze  tot 24 november verbouwingsuitverkoop. Op alle kleding 40%-50% en alle schoenen 20% korting. Very nice!

 

Recent