2 NYC | D-Day

Daar gaan we dan. Ik kan wel zeggen dat we hier lang naar uit hebben gekeken. En eerlijk gezegd had ik nooit verwacht dat het dit jaar nog zou gebeuren. Als het niet voor Franciens ballen en de aardige dame bij Marathons International was, had ik nu in Amsterdam voor de tv gezeten. In plaats daarvan ben ik onderweg naar Staten Island. De plek waar ik vandaag ga starten aan wat waarschijnlijk een marteling gaat worden.

Ik ben rete-zenuwachtig. Woorden kunnen niet beschrijven welk gevoel er door me heen gaat. Vannacht moest ik goed slapen, maar ik deed geen oog dicht. Ik moet om de minuut naar de WC, terwijl ik eigenlijk helemaal niet hoef. Ik heb gedroomd dat mijn schoenen werden gestolen, helemaal Carrie Bradshaw stylo.

En toch ga ik het vandaag doen. En ik laat je straks weten hoe het ging. Of nou ja straks… over een uurtje of… HEEL VEEL! 

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent