2 NYC | Day 2

Ons New York avontuur wordt met de dag groter, vetter en nog cooler. Weet je waarom? Omdat we ein-de-lijk allemaal mensen ontmoetten die we of al heel lang niet meer hebben gezien of die we al heel lang volgen via Instagram. Op vrijdag stond onze eerste meet-up in de planning. Annemerel wachtte ons op in de lobby. We gingen samen voor een early morning swim.

We zijn allebei al eerder in New York geweest daarom lieten we Manhattan even achter ons. We bezochten Williamsburg in Brooklyn. Op onze to-do list? Werken… Fiek runt natuurlijk haar eigen business en ik run diverse social media kanalen. We besloten daarom om plaats te nemen in Toby’s Estate, de meest fantastische koffiebar ooit. Let op, ga er met een opgeladen laptop of iPad naartoe als je er wilt werken. Ze hebben namelijk expres geen stopcontacten. Wij hebben er bij elkaar meer dan 6 uur doorgebracht. We hebben genoten van de mensen om ons heen (hipster volk, we like) en kleine kindjes die langskwamen voor snoep. Trick or treat?

Na ons bezoekje aan de koffiebar bestormden we de American Apparel, opzoek naar een Halloween outfit. We hebben serieus de meest lelijke en ordinaire outfits ooit aangepast. Fieke ging uiteindelijk naar huis met een supergave luipaard tight en de lelijkste pruik ever. Francien ging met lege handen naar huis.

Frans's heerlijke Frozen Yoghurt

Opweg naar de metro pakten we nog een frozen yoghurt mee.

In het hotel maakten we ons klaar voor a night out in town. We reisden samen met Annemerel af naar Soho, waar we vrienden van Fieke ontmoetten. Nog voordat we aankwamen bij de plek van bestemming wisten Francien en Annemerel ook nog een pruik te scoren. Meet Kelly, Katy en Amanda.

Het plan voor die avond? De Halloween parade aanschouwen. Helaas stonden er zoveel mensen langs de kant dan het bijna onmogelijk was om ook maar iets van de parade te zien.

Dan maar het restaurant in. We aten er de heerlijkste pasta ooit! De rode wijn lieten we staan ;-).

Na het etentje hebben we nog een half uur op de straat gestaan om te kijken naar alle mensen die aan ons voorbij geraasd kwamen. We hebben echt de meest te gekke outfits gezien. Daarna bleven we nog eventjes hangen in het appartement van Robert en Dyonne. We kregen een sneak preview te zien van Dyonne’s sieradenlijn. We heb zelfs direct al een bestelling gedaan. Te gekke handgemaakte sieraden uit New York, wie wil dat nou niet? Wij willen dat in ieder geval wel.

Om 23.30 uur kwamen we aan bij ons hotel. We waren helemaal kapot! Iets met een jetlag die ons inhaalde. Dit was dag 2 van ons verblijf. Zoals je ziet we vermaken ons prima. De kriebels komen langzaamaan… We zijn er klaar voor. 

?

Fieke & Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you there.

Recent