2 NYC | What if?

Wat als ik:
keihard moet poepen bij kilometer 23 en er is geen dixie in de buurt? Doe ik dan net als Paula Radcliff ooit deed een drolletje in het openbaar ten midden van het juichend publiek?

de liefde van mijn leven tegenkom en hij van me wegrent, omdat hij net als ik onder de 4 uur wil finishen. Laat ik hem dan zomaar weglopen of ga ik er als een malle achteraan. Ik denk dat laatste, want er is geen betere reden om de benen uit je lijf te rennen voor ‘de ware’, toch?

kramp krijg? Ja geen idee. Iedereen die ik daarover spreek zegt dat verder rennen haast niet mogelijk is. Verder lopen wel. Ik weet hoe verzuring voelt, ik heb echter geen idee hoe kramp aanvoelt. Dat heb ik namelijk nog helemaal nooit gehad. Echt.

word ingehaald door Fieke en Annemerel, die allebei 20 minuten later starten dan ik? Dan weet ik dat ik niet helemaal goed doe. Dan weet ik zeker dat zij iets heel erg goeds doen.

wederom op kilometer 32 door Ryan (onze Berlijn held) op mijn rug wordt getikt? Dan ben ik zo extreem blij. Wat was Ryan uiteindelijk een geweldige motivatie.

weer last krijg van die Coca-Cola visualisatie. Dit keer neem ik geld mee. Als het moet dan koop ik mijn eigen Coca-Cola wel. Zoals ik dat vorig jaar ook deed tijdens mijn DIY-marathon.

op kilometer 36 word herkent door een Nederlander? Ga ik dan huilen? Ik weet het niet. Misschien.

niet onder de 4 uur loop? Dan ben ik simpelweg niet goed genoeg. Niet op persoonlijk vlak, maar wel op het gebied van het bereiken van mijn doel. Dan is mijn prestatie gewoon niet goed genoeg. Dan moet ik niet gaan zeggen het was een prachtige ervaring was, volgend jaar beter. Nee dan ben ik op dat moment gewoon niet goed genoeg.

de finish niet eens haal? Het antwoord is simpel. DIE HAAL IK WEL. Al moet ik kruipen, al moet ik strompelen, al moet ik ontzettend nodig pissen al moet ik alles wat ik op dat moment niet wil. Ik ga finishen.

dit blog niet had gehad en ik niet de kans had gekregen om jou te ontmoeten en de New York City Marathon te mogen lopen? Wat ben ik jou en Marathons International ontzettend dankbaar voor deze kans. Je hebt geen idee wat dit voor mij betekent. Echt.

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

 

Recent