#2 ON THE RUN

Als er een uitnodiging van H&M op je digitale deurmat valt kun je natuurlijk geen ‘Nee’ zeggen. Afgelopen donderdag bezocht ik daarom met Joyce de H&M pressroom.

Alexander Wang x HM
Op de één of andere manier blijft het heel gaaf om als één van de eerste toegang te hebben tot de nieuwste collecties. Mijn oog valt direct op de Alexander Wang X HM collectie. Ik zie mezelf erin uitgaan, werken en trainen. Ik ben verkocht. Dit is wat sportkleding voor mij moet zijn. Ik moet er alles in kunnen. Nog maar 10 nachtjes wachten…

Active wear
De kleur die me opvalt in de reguliere S/S ’15 sportswear lijn is (pastel) geel.  I like. De collectie is gericht op outdoor training en running en doet tegenwoordig niet meer onder van de grotere namen in de sportwereld. Vooral wat functionaliteit betreft; genoeg zakken, platte naden, pasvormen die perfect aansluiten en brede taillebanden met trekkoord.

H&M Studio
De H&M Studio collectie 2015 staat in het teken van de zonovergoten en zorgloze, laidback levensstijl van Miami en Palm Springs. Uiteenlopende prints en invloeden vanuit de sportswear zetten de toon voor een lange, relaxte zomer. Kon ik deze collectie maar vast meenemen naar Kaapstad, waar het overigens nu hoogzomer is. Nog maar 2 nachtjes slapen. I can’t wait.

Welk item komt er op jouw wishlist te staan?

PH: Joyce Bongers

?

Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent