2 PERFORM | BEST CONCERT EVER!!!

Wat doe jij als je 2 uur van te voren te horen krijgt dat je naar Eva Simons en Beyoncé toe mag? Hoewel je eigenlijk bij de live NTC class had moeten zijn? Ach die is er volgende week ook gewoon weer.. Maar zou je ook naar het concert gaan als je semi alleen moet? Fieke had namelijk wel direct een kaartje. Ik heb 3 uur in de virtuele wachtrij heb gestaan om vervolgens achter het net te vissen. Terwijl Fieke geniet van haar zitplekje sta ik hier tussen de gillende girls en dat alles in mijn eentje. Even twijfel ik even… Should I stay or should I go? Ik blijf staan.

Eva 2.0

Jullie komen misschien voor Beyoncé. Ik ook, maar stiekem vind ik Eva Simons minstens zo interessant. Was ze back in the days nog deelgenote van de girl formatie Raffish en verdiende ze haar brood als spinning instructrice… Nu een paar jaar later ben ik nog steeds fan en wat is ze goed live! Hoe ik dat weet? Omdat ze net heeft opgetreden. Als laatste nummer bracht ze haar wereldhit en tevens mijn powersong This Is Love ft. wil.i.am ten gehore. De zaal ging volledig plat en iedereen zong keihard mee. Ik heb nog steeds kippenvel. Het was te gek, wat een stem! Owja en dan haar killer body… Damn that girl has some serious abs. Wat is haar geheim? Misschien moet ik haar dat woensdag gewoon even vragen tijdens We Run AMS! Fiek en ik gaan met haar op een hele korte zweetdate. Vervolgens rent ze mee met We run AMS! Hoe gaaf is dat? En als klapper op de vuurpijl rent ze ook mee op 19 mei!

In between

Je vraagt je misschien af hoe ik dit kan typen terwijl Queen Bee ieder moment ten tonele kan verschijnen… Queen Bee laat heel eventjes op zich wachten zoals het hoort. En dat geeft mij de tijd om beste vrienden te worden met mijn iPhone. Anders sta ik daar ook zo semi verloren…

Best friends forever!

Als B (ja, nu al mijn beste vriendin, sorry Fiek) zo opkomt wordt hier een oorverdovend geluid geproduceerd door alle gillende meisjes die om me heen staan. Of ik mee ga doen? Wellicht. Ik kan namelijk heel hard gillen… Terwijl ik dit typ word ik heel raar aangestaard door diezelfde girls. Jep dat is het leven van een blogger. Maar dat zullen zij nooit begrijpen. Dit is dus eigenlijk de before story. Als Beyoncé zo haar eerste noot inzet stop ik mijn telefoon weg en ga ik luisteren. Om vervolgens 2 uur later in de trein mijn telefoon er weer bij te pakken! Sta ik net op het punt om mijn telefoon weg te stoppen wordt er een wave ingezet. Ik doe net of ik die niet zie en negeer de wave. Fiek en ik hebben maar al te vaak de wave aan ons voorbij laten gaan als we voetbalwedstrijden bezoeken. Ja ook dat doen we… Oké nu ga ik mijn telefoon toch echt wegstoppen.

Wannabees

Wacht ik pak ‘em er toch nog even bij.  Ik word trouwens omringd door queen bee wannabees. Want wie wil er nou niet een beetje op Beyoncé lijken? Ik in ieder geval wel. Ze is knap slim en in shape. Overigens heb ik ook een paar brabo vriendinnen naast me staan. Waardoor ik me minder alleen voel. Die brabo’s maken er in ieder geval wel een feestje van.

Who run the world? GIRLS!

Daar ben ik weer met mijn tel. Ze is er nog niet, het is inmiddels 21:10 uur.  3 meter verderop onderneemt een groepje meiden een verwoede poging om Beyoncé te roepen. Alsof ze dan wel komt… Wat denk je zelf!? Vanaf hier neemt Fieke het even over… Zij mag de verslaglegging doen van Queen Bee. Ik kan er in ieder geval 1 ding van mijn bucketlist afstropen. Alleen een concert bezoeken! Fieke bedankt voor de morele support. Ik weet dat je aan me dacht toen Beyoncé haar performance aftrapte met WHO RUN THE WORLD? GIRLS!

Queen Bee

Ja, want zo begon ze dus de show. Met ons lijflied!! WHO RUN THE WORLD! Is er een beter begin? De hele show was fantastisch opgezet. En t***ring wat kan ze zingen. Niet normaal wat een stem. En she dances too! Ik geloof dat er ongeveer 8 kledingwissels waren met super vette video’s als we even moesten wachten.

A moment to remember

Mijn favoriete moment? Moeilijk. Eigenlijk was de hele show zo perfect dat ik er nog wel 10 keer heen zou kunnen zonder verveeld te raken. Maar 1+1 is zo’n mooi liedje en ze zong het terwijl ze op een vleugel lag. Ik heb er nog steeds kippenvel van. En als ik nog een moment mag noemen, ah toe mag dat?? Ja? Oke, dan ga ik voor het begin, haar opkomst. Met vuur, dansers, en een vette outfit! Nog 1 ding wil ik erover kwijt. Wat heb ik een spijt dat ik mijn ballet vroeger niet heb doorgezet. Als ik al die ladies zag dansen op het podium, zo mooi! Maar goed je kan niet alles hebben en ik ben door dat hardlopen nou eenmaal zo stijf als een plank, dus het zit er niet in ben ik bang.

Dutch Beyoncé

Je snapt, we hebben genoten!! Het was een fantastisch optreden die ik nog lang zal onthouden. Queen Bee, you rocked our world en Eva voor mij ben je de Dutch Beyoncé (met een supervet kapsel!). We kunnen niet wachten om je woensdag te ontmoeten!

Was jij er ook gister of zondag? En kom je woensdag ook?
Note: we geven nog steeds 5 bikini’s weg, check hier hoe je mee kunt doen!!

?

Fieke & Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent