2 Play | #BALLENMEISJES

De naam van mijn programma is inmiddels tot stand gekomen. Die wordt deze week nog onthult. De opnames vinden morgen plaats en daarvoor heb ik jouw hulp nodig. Ik ben namelijk nog opzoek naar onderwerpen. Als ik jou alvast iets inspiratie geef, geef je mij dan ook een aantal onderwerpen terug? Tof! Wat ik dan al heb?

–        De naam van het programma (dankzij jou)
–        Voetbalhapjes (op twee manieren te interpreteren)
–        Dé oranje outfit
–        De ballen verstand van het spel (speluitleg)
–        De voor- of nabeschouwing

Naast onderwerpen zoek ik ook nog mensen die bij mij, Francien Derksen, willen aanschuiven. Het maakt niet uit of dit een expert betreft of iemand die er de ballen verstand van heeft.

Ik zie je comments hieronder wel verschijnen.

?

(Fieke) & Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

 

Recent