2 Read | Online workout inspiration

We zijn bijna 24/7 online tegenwoordig, soms omdat het moet, maar meestal omdat het mag! En we zijn nogal snel afgeleid door al het leuks wat er online te vinden is. Daarom vinden we het leuk om ons favorite online leesvoer met je te delen.

WomenOn.nl
Een nieuwe speler op de markt, of speelster. Losse Veter (hét online hardloopplatform), heeft een zusje gekregen, hoera! WomenOn gaat over gear, sportmoments, een gezonde lifestyle en richt zich daarbij op actieve meisjes / vrouwen. Wij zijn absoluut fan!

Fotballfrue.no
We deelden laatst als ons favoriete nieuwe blog, Fotballfrue. Ze is (te) knap en ook nog eens heel sportief. Een big like voor deze lady.

Workthates.nl
Esmee Noëlle, heeft al meerdere blogs gehad, maar dit vinden wij toch wel de leukste. Vooral de naam spreekt ons erg aan ‘Work That ES’. Wat vooral opvalt? Ze schrijft heel erg goed, informatief doch persoonlijk.

Annemerel.com
Hoe leuk is het om te zien dat iemand net zo passionate is about sports as we are? Ze schrijft herkenbaar en laat je nieuwe dingen zien. Een big LIKE dus. Het is een lifestyle blog met een heel sportief en fashionable randje.

Alexandrabring.com
Dit meisje is absoluut een fitness addict. Ze kwam laatst al voorbij op ons Instagram account (@girlslove2run) als het meisje dat een group plank deed met maar liefst drie meisjes bovenop haar. En dat maakte indruk. We doen het haar (nog) niet na. Noem haar gerust een diehard op het gebied van fitness. Heel inspirerend!

Brouwertje.com
Marieke schrijft over alles wat haar bezighoudt. Momenteel schrijft ze leuk en veel over hardlopen (dat vinden wij helemaal niet erg Marieke), maar je kunt er ook vaak artikelen vinden over de actuele showbizz onderwerpen. Wij zijn fan!

Ballinnn.com
BALLINNN’ staat voor alles wat hot is; dat kan op het gebied van muziek, fashion, films, luxery en alles daartussen zijn. BALLINNN’ Wij hebben laatst het genoegen gehad om de heren achter Ballinnn beter te leren kennen en wij zijn fan!

Culy.nl
Culy dient als onze online keuken. Je vindt er dagelijks de leukste artikelen over food, maar je kunt er ook de beste recepten vinden. Je begrijpt het water loopt ons al uit de mond.

Wat is jouw favo leesvoer op dit moment?

?

(Fieke) & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent