2 Relax | And so we did

Gister schreef Francien dat we onze zondag gingen gebruiken om bij te komen en op te laden voor een drukke periode. And so we did. We pakten de tram naar gym en spa van het Conservatorium Hotel. Het plan was om een korte workout te doen en vervolgens de spa in te duiken. Het plan was… inderdaad, want uiteindelijk werd het een heftige workout in plaats van een korte.

We begonnen met een heuveltraining op de loopband. Man wat is dat zwaar! Na een kleine 20 minuten hadden we het dan ook wel gehad en was het tijd voor NTC. Totdat Benthe (trainer van de gym) ons vroeg om mee te doen aan een circuitje. We zeiden ja en gingen aan de slag. ZWAAAAAAR. De buik, billen en schouders werden enorm aangepakt. Maar, zo vertelde Benthe, wel op een manier dat we tonen en niet bulken. Altijd fijn:) Na een halfuur bikkelen vonden we het welletjes en schoten we onze bikini in om dan eindelijk echt te gaan relaxen.

Van de sauna naar het zwembad, van het zwembad de Hammam in en vervolgens bij de waterval kletsen over doelen en dromen voor 2014 (en dat zijn er nogal wat… We mogen aan de bak;). Het was heerlijk! Een perfecte zondag die ik afsloot met pizza. Zelfgemaakt, dat dan weer wel;).

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent