2 Run | #2 Shame on you

Toen ik bezig was het met schrijven van de voorgaande blogpost over dit onderwerp kon ik gewoon niet meer stoppen. Het inmiddels 01:00 uur ‘s nachts maar dit moet ik gewoon opschrijven. Ik heb nog zoveel meer beschamende momenten meegemaakt die ik gewoon met je moet delen. Zodat je in ieder geval niet meer denkt dat je de enige bent die dit soort dingen overkomt…

2 Launch

Ooit in een heeeeeel ver verleden ben ik onder het toeziend oog van de Nederlandse pers en menig BN’er gelanceerd van een hardloopband, omdat ik niet doorhad de band al aanstond toen ik erop ging staan. Dit is toch wel by far mijn most embassering moment ever!

2 Show

Heb je ooit weleens iets te veel bloot gegeven tijdens een workout? Ik onbewust vaak genoeg. Mijn bilspleetje blijkt niet altijd even goed te zijn afgedekt als ik in de apparaten hang. Ja dat is best uneasy. Als ik mezelf opdruk vergeet ik soms dat je recht in mijn decolleté kan kijken… Ja jongens, dat is leuk voor jullie, maar iets minder leuk voor mezelf. Gelukkig ben ik nog nooit uit mijn workout kleding gescheurd!

2 Sweat

I will make sweat my best accessoiry! Als ik train, dan train ik hard. En ja daar hoort zweet ook bij. En zweten kan ik. Zeker als ik in de zomer de te hete gym betreed. Vaak genoeg heb ik onbewust meegedaan aan een wet t-shirt verkiezing. Thank God voor een sportbh, die gelukkig niet veel prijsgeeft. Maar vooral zo’n bilspleet zweetrand is niet echt om over na huis te schrijven. Ik zweer bij dryfit kleding, alleen om het bovenstaande te voorkomen!

2 Bounch

Ja mijn voorgevel wordt niet in ieder shirt even goed ondersteund. Vaak genoeg trek ik een shirt aan dat ik mooi vind, maar waarbij ik vergeet dat de ondersteuning totaal niet aanwezig is. En dan gaat mij voorgeveltje dansen. En dat ziet er niet echt heel sexy uit. Eerder ordinair! Dus please koop een goede sportsbra!

2 Red

Tijdens mijn workouts word ik niet witheet nee ik word knal en knalrood! Zeker in de zomer als ik ren terwijl het 30 graden is. Dan kun je me gewoon niet missen. Ik lijk wel een rood stoplicht dat eeuwig op rood blijft staan!

2 Drop

Vorige week probeerde ik een veel te zwaar gewicht op te tillen. Ik kon de stang nog net op tijd terughangen. Het had ook gigantisch mis kunnen gaan. Ik bedoel 50 kilo op je schouders tillen is niet niks. Vaak genoeg ben ik net iets te wild of enthousiast en mis ik daardoor volledig object. Laatst nog gooide ik medicijnbal zomaar op iemand af die niet stond op te letten. Dat was niet echt handig. Gelukkig had ze een hele snelle reflex anders had behoorlijk mis kunnen gaan!

Dit was het wel zo ongeveer. Vraag het me over een jaar nog eens en dan kan ik de lijst waarschijnlijk weer een stukje uitbreiden.

?

(Fieke) & Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent