2 Run | 36 Days?!

De klaagzang, de smoesjes, het gezeik, het blessureleed. Ik ben er klaar mee. Terwijl ik dit typ val ik bijna om. Mijn stem heeft het begeven. Mijn neus zit van hier tot Tokio vol met snot. Mijn keel klinkt als die van een koor b*tch en die zweetaanvallen zijn nou ook niet bepaald sexy te noemen. Ik heb 36 dagen om me voor te bereiden op de 56 kilometer. Van 0 kilometer naar 56 in slechts 36 dagen. FRANCIEN DAT IS ONBEGONNEN WERK. Dat mag je denken. Dat denkt trouwens iedereen om me heen wel. Zelf denk ik het heel af en toe. En toch zegt er iets in me dat het ook dan nog haalbaar is. Al moet ik kruipend die finish over. Al moet ik jankend die finish over. Al moet ik pissend die finish over. Ik doe het. Dat het niet leuk gaat zijn zonder een gedegen voorbereiding daar kan ik ook nog wel inkomen. Waar ik niet in kan komen is opgeven. Tenminste niet zonder gestreden te hebben voor hetgeen dat ik waard ben. Het is een regelrechte aanval op mijn lichamelijke gesteldheid. Waarschijnlijk ga ik er nog dagen of zelfs weken kapot van zijn. Toch wil ik dit zo graag. Officieel gezien zou ik inmiddels aanbeland zijn in de weken van afbouw in plaats van opbouw.

Maar wie niet waagt wie niet wint toch? 

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent