2 Run | 56K = 56P (Part II)

Donderdag eindigde ik bij kilometer 27. En precies daar ga ik verder. Ik ben over de helft.

26 Bob samen met jou begon ik aan dit avontuur. Je bouwde mijn idee uit tot een website. Zonder jou waren Fieke en ik nergens geweest. Jouw inzichten hebben ons gebracht tot waar we nu zijn. Nog steeds sta ik voor die ene moeilijke keuze. Nog steeds weet ik niet wat ik moet doen. Nog steeds weet mijn hart het allang. Nog steeds ben ik ban om alles los te laten en er net als jij helemaal voor te gaan. Ik spreek je misschien niet zovaak als ik wil. Neemt niet weg dat ik je een prachtig persoon vind.

25 Elina hopefully you know that you’re the most talented girl in the world? You own super powers. We both have the best job in the world. We work hard to make everything work. And in the end it always does. We both made a decision that wasn’t the easiest one. But in the end it will only help us. Can’t wait to see you again in March. The ski trip is going to be awesome.

24 Warsha jij en Koen zijn mijn voorbeeld en je weet gelukkig waarom. Je bent stijlvol, mooi en extreem slim. Je weet ook dat het leven misschien niet altijd zo gaat zoals het moet gaan. Toch laat je je er niet door uit het veld slaan, want jij bent sterker dan ieder meisje om me heen. Geniet van je mooie gezinnetje.

23 Stefan ik denk dat wel elkaar toch best op een rare manier zijn tegengekomen. Back in the days we ran. Toen verloren we elkaar. Om er jaren later achter te komen dat onze passie voor het lopen nog steeds bestaat. En allebei doen we er meer mee dan lopen alleen. We komen letterlijk heel ver samen. Succes met je marathon. BTW lees je dit, dit is dé mannelijke tegenhanger van Girls Love 2 Run – The Runclub.

22 Ricardo je liet ons zomaar toe op je MarkThis conventie. We mochten spreken in het bijzijn van Nalden. De video die je van ons maakte verwoordde onze gedachtes over de rol van social media. Je hebt net je eigen kantoorpand geopend: B. We komen snel langs om bij te praten. You rock!

21 Jenny wow wat ik ben jaloers op jouw killerbody, maar ik ben nog jaloezer op jouw gezonden leefstijl. Eigenlijk zijn we het tegenovergestelde van elkaar. Toch hebben we ook een gezamenlijke passie. Namelijk sport. Girl keep up the good work want jij gaat heel ver komen.

20 Alfonso how can you always be so happy? A true friend is sometimes hard to find. However you’re definitely one. Grab your agenda, because we are going to see SHE/HER. See you at the office.

19 Manon je zorgt ervoor dat ik me op zaterdag heel even een vrij vrouw mag voelen. Alsin geen werk, geen blogpost. In mijn ietwat drukke bestaan geeft dat rust. Maar het betekent het nog meer, namelijk dat Girls Love 2 Run bij jou in goede handen is. De mooiste strijd die ik heb gevoerd tegen iemand, was tegen jou. Je jaagde me op tijdens de Halve Marathon van Amsterdam. Zonder jou had ik nooit zo’n goede tijd kunnen neerzetten. Dan was ik op mijn gemak gaan lopen in plaats van mijn kunnen. Ook jij weet dat het leven soms niet altijd gaat zoals het moet gaan. Je reist en loopt de hele wereld over omdat het je passies zijn. Daarnaast schrijf je er ook nog eens heel mooi over.

18 Viola we zijn denk ik als water en vuur. Je mag alleen niet vergeten dat je daardoor het beste in mij naar boven haalt. Discussiëren kunnen we samen extreem goed. Het geeft ons inzichten die we anders over het hoofd hadden gezien. En uiteindelijk komt het erop neer dat we zo ongeveer hetzelfde bedoelen, maar dat allebei net iets anders naar voren brengen. Ik vind je kleine gezinnetje prachtig. Geniet ervan en blijf vooral zo’n mooie en prachtige slimme powervrouw.

17 Judith G. jou vergeet ik nooit. Weet je waarom niet? Je hebt zoveel voor mij gedaan en met met zoveel dingen geholpen. Ik spreek je misschien niet meer zo vaak als ik wil, neemt niet weg dat je een heel belangrijk persoon voor mij bent. In al mijn jobs kom ik een soortgelijke persoon tegen. Echter kan niemand tippen aan jou. Je bent lief, knap en superslim.

16 Debbie oeps afspraken inplannen is nou niet mijn sterkste kant. Iets met een heel druk bestaan gooit roet in mijn eten. Echter maak ik voor jou heel graag tijd vrij. Ik vind het bewonderenswaardig hoe je ons toch elk jaar weer allemaal bij elkaar krijgt. Ik zie je snel.

15 Sietse ben jij van ijzer? Je bent super sterk. Je klaagt nooit. Kan van iedereen die ik ken het verste, snelste en hardste lopen. Je bent een doorzetter. Je bent veel te volwassen voor je leeftijd. Het maakt niet uit in welke situatie je je bevindt je blijft altijd de rustigheid zelve. Daarnaast ben ik jaloers op je prachtige huis. Job well done Sietse.

Ik heb gewoon al 14 kilometer gehad. Ik weet het, ik heb nog een lange weg te gaan. Maar wat is het hier mooi en wat voel ik me bevoorrecht. Echt.
Vandaag stop ik hier. Waarom? Omdat ik moe ben. Echt moe. Deel drie volgt dinsdag. Vanaf hier wens ik jou een hele prettige zondagavond toe.

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent