2 Run | 70K-Month the end

1 Januari, de 70K-Month is nu echt voorbij. En we zijn natuurlijk heel benieuwd naar jouw ervaringen. We hebben alle berichten in de Facebook groep gezien en werden er zo blij van! Jullie enthousiasme en het feit dat meiden (& ook jongens) elkaar aan het motiveren waren was echt cool!

20130101-164954.jpg

/>

20130101-165047.jpg

Nu onze ervaring. We hebben niet teveel weggegeven de afgelopen maand om het een beetje spannend te houden. Nou en spannend was het. December was voor ons een maand waarin we ongelooflijk hard gewerkt hebben. Overdag maar veel te vaak ook ’s avonds. En met alle feestelijke verplichtingen daar nog bij was het helemaal niet makkelijk.

We hebben dan ook gerend onder het motto ‘elke kilometer is er 1’. Er werd van kantoor naar huis gerend, familiegatherings werden sportieve uitjes en zelfs businessmeetings werden omgedoopt tot runs. Zo konden we toch een beetje aan onze kilometerstand werken.

Nou…. Het is gelukt!! Weliswaar niet persé met veel overtuiging, maar toch. Living on the edge noemen we het maar;) De eindstand? Francien liep 73,4 KM en ik haalde de 77,3 KM. Met de hakken over de sloot noemde men dat geloof ik op de middelbare school;)

Om nou te zeggen dat we hier heel tevreden mee zijn… Neuh. Er zijn genoeg maanden geweest waarin we dit aantal overschreden. Deze maand was te gek voor woorden en daar zit dan ook meteen ons goede voornemen. Leer plannen!!! Want dan is er meteen meer tijd voor hardlopen. We voelen dus alweer een nieuwe challenge aankomen! Vanaf nu is iedere maand van 2013 70K-Month en dat geldt niet alleen voor ons, maar ook voor jou!

Blijf dus je runs delen, elkaar adviseren en motiveren en blijf rennen!! Are you in?! En hoe verliep jouw maand?

Fieke & (Francien)

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent