2 Run | A few snapshots

We zijn nog steeds aan het bijkomen van afgelopen dinsdag! Jij? We krijgen ook steeds meer foto’s van alle kanten opgestuurd. Super leuk! Je hebt de afgelopen dagen al een paar voorbij zien komen, maar vandaag gaan we meer delen! Op het blog een kleine selectie, maar het grootste deel komt op Facebook. Dus hou het in de gaten, want wie weet sta je straks op Facebook te shinen;)

Een groepsfoto voor de run! You all look amazing!

Met temperaturen die niet misstaan op de noordpool mag een warmingup natuurlijk niet ontbreken! Knieheffen, hakkenbillen, springen, alles zal erin;) 

Geef Francien een mic en ze is helemaal gelukkig! Nou hadden we die ook nodig om 80 meiden te kunnen bedanken voor hun gezelligheid en gewoon voor het feit dat ze er waren! 

Een feestje zonder hapjes is wat ons betreft geen feestje;) Gelukkig was daarvoor gezorgd. En het was lekkerrrr. Vooral de tonijnsandwich was favoriet (bij mij!)

Op de foto met onze look-a-like pop! Het einde van de avond zorgt af en toe voor rare uitspattingen, as you can see;)

De DJ’s van de avond, Coco & Loulou! You girls rock! 

Vanaf vandaag gaan we weer terug naar het echte leven;) De trainingsschema’s voor Parijs worden er weer bijgepakt, want dat komt steeds dichterbij. Het werk wordt weer opgepakt, want er moet ook geld verdient worden;) Na vandaag dus geen GirlsLove2Run vs. Flyknit updates meer, mocht je er na 4 dagen genoeg van hebben;) (maar we hopen dat je ons vergeeft als er af en toe nog een foto voorbijkomt).

Nogmaals big thanks voor jullie aanwezigheid, we hadden de avond voor geen goud willen missen! 

?

Fieke (& Francien)

Follow our blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent