2 run | A nice surprise

Een paar maanden geleden, ergens eind april denk ik, zaten we met z’n allen aan de computer gekluisterd. In de wachtrij wel te verstaan. Mijn hele Facebook timeline stond vol met mensen in het zelfde schuitje. “Over ongeveer 8 minuten bent u aan de beurt” “Over ongeveer 7 uur en 49 minuten bent u aan de beurt”. De tijden liepen uiteen, sommige waren gefrustreerd, anderen heel blij. En binnen een klein uur was het gedaan. Vol. En vol is in dit geval ook echt vol. Toch? Of toch niet?

Haha, waar ik het over heb? De Dam tot Damloop natuurlijk! Het lijkt ieder jaar wel alsof je kaartjes voor Lowlands of Beyoncé aan het kopen bent. Maar niks is minder waar. Het gaat gewoon om een hardloopwedstrijd. Maar blijkbaar zo’n populaire dat de beschikbare 30.000 plekken echt niet genoeg zijn. But thats where we come in! GirlsLove2Run comes to the rescue!

Hoe? We mogen 6 startbewijzen weggeven voor de DAMLOOP! Nou lijkt het ons heel leuk om niet 6 eenzame meisjes op pad te sturen maar juist te kiezen voor vriendinnen. Zo lopen wij hem namelijk ook, SAMEN. Dus de opdracht voor deze prijs is: Ga naar onze Facebookpagina en tag de vriendin met wie jij deze run wil gaan volbrengen onder de post over de Damloop. Vertel daarbij waarom jullie samen moeten rennen en wie weet win jij dan jouw ticket en die van je vriendin!

Loop jij al mee? Ook zo lang in de rij gestaan voor tickets? 

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent