2 Run | And then life happens

Je bent net (weer) helemaal fanatiek begonnen met trainen, je gaat bijna iedere dag, slaat geen één keer over en voelt je super goed. Maar dan… komt er een week vol met onverwachtse gebeurtenissen. Je slaat een keertje over, je slaat nog een keertje over en voor je het weet is je trainingsbroek al een week alleen gebruikt op de bank. De gedachtes die dan door je hoofd gaan? Ik bak er niets van, waarom gebeurt dit elke keer! Ik ben gewoon niet gemaakt om te sporten! Weet je wat, ik kap er mee! En zo eindigen je schoenen weer in een hoekje en al je goede bedoelingen in de gootsteen.

Sounds familiar? Vast, want iedereen komt dit soort momenten vroeg of laat in een sport carriere tegen. En het is zo zonde! Al je harde werk van de periode ervoor is namelijk gewoon écht verloren. Het kan ook anders. Strakke planningen en trainingsschema’s zijn heel handig… Als leidraad, niet als bijbel;) Ze kunnen je net dat extra zetje geven om toch aan de slag te gaan, maar moeten niet als ‘enige juiste manier’ gaan werken.

Een leven is nou eenmaal niet van te voren te plannen. Hoe graag we ook zouden willen dat we alles konden uitstippelen. De perfecte man, de schattigste kinderen, de leukste baan. Het. Is. Onmogelijk. Get over it. Als je planning een keer niet helemaal in je leven past, pas je de planning aan, niet je leven. Wedden dat je met zo’n instelling veel makkelijker van de bank af komt!

Herkenbaar?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent