2 Run | Bikini season awaits

De zomer komt eraan en dus zijn we met z’n alle massaal op de weegschaal gesprongen om er vervolgens met tranen in onze ogen achter te komen dat we onszelf lekker warm hebben gehouden deze winter. OH NO! Ach, who cares, je hebt nog even en het gaat uiteindelijk om the inside toch? Zolang je maar gelukkig bent. Daarbij is ‘bikini ready’ gewoon een heel slechte reden om te gaan sporten. Want laten we eerlijk zijn. Een Doutzen gaan we niet worden, dus kan het alleen maar tegenvallen;)

Huh? Fiek? Zeg je nu dat we de handdoek maar alvast in de ring moeten gooien? Nee! Natuurlijk niet! Ik heb gewoon een lijstje voor je met betere redenen om in actie te komen.

Sleep better.
Ja sporten zorgt echt voor een betere nachtrust. En een betere nachtrust betekent bye bye wallen en hallo healthy glow. En die glow zorgt er dan weer voor dat je nog leuker bent in bikini. Dus dat.

More productive.
Tentamen? Drukke werkweek? Vaak redenen om niet te sporten en je lekker nog een keer om te draaien. Niet doen! Juist met die drukke tijden kan je productiviteit wel een boost gebruiken! Houd jij weer meer tijd over om van de zon te genieten… In je bikini.

Live longer.
We zijn nu nog jong, dus niets om ons druk over te maken. Of toch wel? Wist je dat je met 15 minuten bewegen per dag al 3 jaar langer leeft? Meer tijd voor, je raadt het al, rond paraderen in je bikini.

Have better sex.
Het schijnt vooral effect te hebben op mannen, maar ook wij profiteren van een gezonde levenstijl. Zeker als je je lief weet te inspireren met je eigen sportieve activiteiten. Dan kan die bikini weer als inspiratie worden gezien.

Get sick less.
Ziek worden vind niemand leuk. Ik heb mezelf afgelopen winter af en toe moeten overtuigen van de mantra ‘ziek zijn is een emotie’, om niet de hele dag in bed te blijven liggen. En toen vond ik mijn sportieve mojo terug en was het ineens gedaan met de verstopte neus en zeurende hoofdpijn. Nu nog even terug op die bikini… Hoe ga ik die in dit punt fietsen? Suggesties?

Ease depression symptoms.
Stel je voor: je staat in de H&M met een potentiële bikini voor je aanstaande vakantie. In de rij voor de gevreesde pashokjes. Daar ga je dan. Oh wat ben je wit in dit licht. Oh god, zie je dat putje. AH ook nog een rolletje. Ok laat maar zitten. En hup… Depressief. Nee hoor, dit gaat niet over ons. Wij sporten namelijk en sporten verkleint de kans op depressies. Wij stappen dus lachend dat pashokje uit. Op naar betere kwaliteit en gedimde verlichting…

Feel pretty darn great.
Need I say more? Volgens mij is dit alles wat je moet weten. Dus hup, die sportschoenen aan en gaan! Vergeet die bikini en lach!

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent