2 Run | Cheering!

Een race lopen is super leuk, maar weet je wat minstens zo leuk is? Aanmoedigen. Als ik een wedstrijd loop en ik hoor ineens m’n naam of ik word door een wildvreemde toegeschreeuwd geeft dat me zo’n enorme boost. Dat is echt niet te beschrijven. Ik heb weinige runs gelopen waarbij ik aangemoedigd werd door bekende, maar als dat gebeurt is het helemaal geweldig! En zelf langs de kant staan en die lach op iemands gezicht zien of net dat extra duwtje kunnen geven is heel lekker.

Zo zat ik -nadat ik zelf de halve marathon liep- in Kaapstad 2 uur lang 500m van de finish, iedereen eroverheen te schreeuwen. “Come on! You’re almost there! Don’t give up! Keep running!” Echt zo leuk om mee te maken.

 

Moraal van dit verhaal. Aanmoedigen is minstens zo belangrijk als zelf lopen. Het leuke vind ik dat een aantal runningcrews hier super actief in zijn. Zo kwamen we in New York, tijdens de marathon veel lopers van Run Dem Crew (Londen) en Bridge Runners (NYC) tegen die ons keihard toeschreeuwde. En in Nederland zie je overal Running Junkies langs de lijn. Dat moeten we koesteren. Daarom een shout out naar alle Cheering People! I love you! En zonder jou zou hardlopen een stuk minder leuk zijn!

Ga jij vaak kijken bij races, ook als je niet mee doet?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent