2 Run | Crazy cool shoes

Onze collectie hardloopschoenen blijft maar groeien en de nieuwste aanwinst is wel heel bijzonder. Zo niet de bijzonderste (is dat een woord?). Het is de nieuwe innovatie van Adidas. Nadat Adidas een jaar geleden met de Boost kwamen, vonden ze het tijd voor iets heel anders. En anders is het… Meet de Spring Blades.

De schoen lijkt van boven op een, hele mooie, hardloopschoen, maar als je verder kijkt is het ineens totaal anders. Totaal… Er zitten namelijk geen gewone zolen onder, maar 16 losse ‘blades’, geïnspireerd op springplanken en polsstokhoogspringen. Say what?

Ik heb de nieuwe schoenen natuurlijk getest.En echt waar, bij elke stap word je als het ware explosief afgezet. En dat voelt vreemd! Je hebt het gevoel dat je steeds een duwtje krijgt en dat loopt eigenlijk heel lekker. Alsof het minder energie kost om je voeten op te tillen. Een hele nieuwe sensatie;) En eigenlijk best wel welkom!

De schoen is niet geschikt voor hele lange afstanden, zoals een Ultrarun, maar op een 10 km kan ie je net even wat extra energie geven. Ze gaan de komende trainingstijd mijn Boostjes dus niet vervangen, maar ik ga ze zeker tijdens de korte runs gebruiken, gewoon omdat het zo bizar voelt… Oh en ook niet onbelangrijk, je gaat hoofden draaien en monden doen openvallen. Just the way we like it;) 

Wat denk jij? Ga je vanaf nu springend in plaats van rennend door het leven?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent