2 Run | Crew Love

Het is jou vast ook weleens overkomen.. Wat? Je sportkleding vergeten. Dat had ik dus afgelopen maandag. Daarom ging ik gelijk door, op mijn sneakers welteverstaan. Het enige wat ik aan sportkleding droeg was een tight, omdat die toevallig nog in mijn lade lag. Ik droeg mijn groene legerjas als hardloopjacket en mijn t-shirt diende als sportshirt.

Vanuit mijn werk rende ik over de grachten naar het GL2R crew verzamelpunt: de Lululemon store. Ik werd een beetje raar aangekeken… Ik snap het wel. Het zag er namelijk uit alsof ik een trein moest halen. Het voelde een beetje als zwemmen met je kleren aan, ik deed alleen aan hardlopen met je gewone kleren aan. Onderweg kwam ik Annemerel, Claartje en Roos tegen. We waren allemaal een beetje aan de late kant. Dit keer waren de girls van Drtylndry host van de avond. Na een snelle bagage drop-off en een hartelijke ontvangst door het Lululemon team was het zover. We gingen voor een gangster run door het Westerpark.

Het leuke aan rennen met een grote groep is dat  je steeds naast iemand anders rent. Ik deelde mijn laatste gossip met de groep. En weer een ander was net verhuisd. We namen ook ruim de tijd om even wat stretches en oefeningen te doen.

Een crew run is niet compleet zonder een groepsfoto… #proveyourmove

Bij terugkomst hadden de Drtylndry girls samen met Lululemon team een design meeting georganiseerd. Iedereen praatte honderduit over de functionaliteit van sportkleding, maar ook over de trends die we op dit moment zien in de sportwereld. Dat alles gebeurde onder het genot van sushi! You gotta love our crew.

DrtyLndry en Lululemon super bedankt voor deze leuke crew gathering. We gingen trouwens niet met legen handen naar huis. Iedereen kreeg een kledingstuk. Wie wil dat nou niet? BTW misschien heb je het al gelezen op Annemerel.com, maar op zaterdagavond 18 januari doen wij (bijna) allemaal mee aan de Vondelpark run. Je bent van harte welkom om met ons mee te lopen. 

?

Fieke & Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you there.

Recent