2 Run | BIG NEWS!

Zie jij net als ik een crew ook wel zitten? De laatste tijd word ik heel erg geïnspireerd door crews. Het betreffen niet eens alleen maar running crews.

Longboard Girls Crew
Zo ben ik een enorme fan van de Longboard Girls Crew (LGC). De crew is in 2010 gestart door een groep girls skaters based in Madrid. Ze waren de boy’s crews zat. De girls besloten samen te komen en opende een FB group, en plek om te meeten, hangen en in real life the skaten. Girls met een missie: longboarden voor girls wereldwijd op de kaart zetten.

Drie jaar later lijken ze te zijn geslaagd in hun missie. Met meer dan 150.000 fans worldwide (verspreid over 180 landen) is LGC niet meer weg te denken. De FB page wordt ondersteund met te gekke video’s, spectaculaire foto’s, maar nog belangrijker de pagina is een te gekke hangout spot om inspiratie op te doen. Er is zelfs een Nederlandse afvaardiging met een eigen page.


SF Runway Crew
Vorig jaar ontmoette we de San Fran Runway Crew. Hebben jullie ze echt ontmoet? Nee, we hebben naar ze gekeken. We durfden niet op ze af te stappen. Achteraf stom natuurlijk. Want na San Fran hebben we via Instagram regelmatig contact met ze. Het is jammer dat we dit jaar niet meer gaan, anders was er zeker een meet & greet geweest. De crew is heel divers, van designers tot voetbalsters. You name it they have it. Daarnaast is hun gevoel voor style echt geweldig. Een absoluut must-follow op instagram @SFRunwayCrew.

DE MORAAL VAN DIT VERHAAL!
Waar wil je heen met dit verhaal Francien? Fieke, Manon en ik zijn al een crew op zichzelf. Echter, geloof ik in de spirit, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Met een vast aantal leden en de rest is natuurlijk ook van harte welkom. Wij spelen al heel lang met dit idee. Dit is het moment om het te doen. Over een geschikte naam denken we al heel lang na. Er zijn zoveel namen de revue gepasseerd, maar als we heel goed nadenken en alles willen afdekken dan is GirlsLove2Run CREW de beste naam. Waarom, als we met een andere naam aan de slag gaan dan is het niet meer gerelateerd aan hetgeen wat wij doen. Wat doen jullie dan? We hopen girls te inspireren en motiveren om in beweging te komen. Als we een worldwide (keep on dreaming, of toch niet?) statement willen maken dan is deze naam gewoon heel sterk. Het zegt direct wat we doen en waar we voor staan. Nu de vaste leden nog… DIE MAKEN WE LATER DEZE WEEK BEKEND!!!!!!

De Girls Love 2 Run Crew gaat voor een 1-maandelijkse zweetdate! Waarbij de laatste gossip, fashion trends, drankjes en boy talk gecombineerd worden in een run.

En ben jij, ja jij die dit leest, ook net toevallig in de buurt van Amsterdam? Dan ben je vrij om met ons mee te lopen! We maken iedere maand een event aan. Zodat je precies kunt zien waar en wanneer we lopen.

ONZE MISSIE? Uitgroeien tot de grootste all girl running crew van Nederland en het liefst ook van Europa en misschien daarna wel van de wereld. Doe je met ons mee?

SO THIS STORY IS TO BE CONTINUED…

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date!

Recent