2 Run | Dreams come true

Misschien ben jij we die fan van het eerste uur. Misschien heb je ooit de tijd genomen om helemaal terug in de tijd te gaan. Maar de kans is groot dat deze blogpost volledig aan je voorbij is gegaan;) Op 1 januari 2012, de dag dat GirlsLove2Run geboren werd, schreef ik namelijk dit:

“Ik ga de marathon van New York lopen. Goed, nu is het dus echt, want het staat er. Het is zover, al jaren roep ik dat dit toch wel mijn ultieme hardloopdroom is. Maar ja, van je dromen moet je uiteindelijk ook werkelijkheid maken he.

Ik ben echt een groot hardloop fan en ik loop ook al jaren. Afstanden als de 16 K van de Damloop vind ik gewoon leuk, maar dit is toch even iets anders. 42,2 K anders om precies te zijn. Waarschijnlijk toch een uur of 4 hobbelen. En toch, ben ik best enthousiast. Want ik kan me het gevoel van overwinning als ik over die finishlijn kom al bijna voorstellen. Daar kan ik volgens mij jaren op vooruit. En het is ook nog eens de ultieme reden om (voor het eerst!) New York te bezoeken!

Dus ik ben begonnen met trainen. Het trainingsschema is uitgedraaid, mijn hardloopvriend Francien is er klaar voor. Niks houdt me nog tegen. Denk ik;)”

Het heeft bijna 2 jaar geduurd, ik heb met het trainingsschema’s niets gedaan en ik weet ook niet helemaal of ik er klaar voor ben. Daarnaast is dit niet meer mijn eerste, maar ondertussen al mijn 3e bezoek aan de Big Apple. Maar een paar dingen zijn nog steeds hetzelfde. Het is nog steeds een droom, ik ben nog steeds enthousiast en ik kan me heel levendig voorstellen hoe het is als ik straks (hopelijk) over de finishlijn ren (lees: strompel). Ook mijn hardloopvriend, alsof het een jongetje is, is er nog steeds klaar voor.

Hoe vet is het dat de droom waar we GirlsLove2Run mee zijn begonnen over precies een week werkelijkheid wordt. Zo zie je maar, dreams do come true;) Thanks to YOU!!!

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you!

Recent