2 Run | Get off your ass!

Ik ben eruit. Hardlopen is verslavend. Hoe ik dat weet? Ik heb op dit moment te maken met hevige afkickverschijnselen. Word oprecht chagrijnig als ik iemand soepel voorbij zie rennen, boos als ik bedenk dat 4 km zelfs pijnlijk is (ik moet straks 10!! keer zo ver), verdrietig als ik zin heb maar niet kan gaan. Hell, it just sucks! Maar goed, ik heb een belofte van een fysio dat dit 3 weken duurt. 3 weken is te overzien. Wat moet je als je een halfjaar bent uitgeschakeld. Hoe kom je dan je tijd door. Ik word nu al knettergek!

Daarom is vandaag voor alle mensen die twijfelen of ze wel zin hebben om te rennen. Of ze wel willen gaan of dat ze misschien toch liever iets langer in bed blijven liggen, iets langer voor de tv blijven zitten. GET OFF YOUR ASS! Gewoon gaan! Geniet ervan! Jij kunt het. Jij kan je schoenen aantrekken en een rondje aanvallen. En dat is wat mij betreft genoeg reden om van je kont af te komen! Vind je niet?

Niet? Dan heb ik hier nog een mooie video’s voor je! Met de eerste als mijn favoriet:)

Nou is het natuurlijk niet mijn bedoeling om je een schuldgevoel te geven, maar realiseer je hoe fijn het is dat het kan. Ik realiseer me dat nu extra goed:)

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent