2 Run | Girls love shoes

Ken je deze nog? De Flyknit LunarOne+. De mooiste hardloopschoenen ooit, wat ons betreft dan. Toen we ze in oktober in San Francisco gepresenteerd kregen waren we een beetje verliefd. Je had al die vrouwen in de zaal moeten zien. We hingen aan de lippen van de designer. We waren met een groepje genodigden bij een ontbijt, waar we ook Allison Felix ontmoetten. Die vrouw die goud won voor Amerika op de Olympische spelen. Heel vet was dat!

Nou hebben wij ze dus al een tijdje, aangezien we ze in San Francisco meteen meekregen. We liepen er toen ook maar gelijk de halve marathon van San Fran en Amsterdam op en sinds dien zijn we om. Niet het beste idee overigens, om op nieuwe schoenen meteen 21 km te lopen. Maar “wie mooi weer zijn moet pijn lijden” is niet voor niks een gezegde;) We hadden ze de dag ervoor even ingelopen toen we foto’s gingen maken en tijdens de shoppingspree, maar dat was alles. Nou ging het eigenlijk nog best goed, voor de eerste keer op nieuwe schoenen. Nouja, met de schoenen dan, want mijn San Francisco marathon was niet m’n beste ooit, zoals je misschien nog weet (hier).

Waarom ik nu ineens een verhaal vertel over schoenen die al een paar maanden in mijn bezit zijn? Omdat ze nu overal verkrijgbaar zijn in alle soorten en maten, dus mocht je nog op zoek zijn naar een paar schoenen;) Ze zijn er letterlijk is alle kleurencombinaties die je maar kan bedenken. En ze zitten als gegoten, doordat het dus geknit is en daardoor geen naatjes heeft. Ze zijn wel een beetje prijzig overigens, dus wees gewaarschuwd;) Met de sneeuw grepen we nog even naar onze Shield Pack schoenen, maar zodra de lente zich ook maar een beetje laat zien… Of op zo’n dag als vandaag, met 7 graden en een klein beetje regen.

Wat is jouw favoriete hardloopschoen? 

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent