2 Run | GirlsLove2Run Crew LOVE

Afgelopen maandag was het weer zover. Een nieuwe meeting met de ladies van de GirlsLove2Run crew. Iedere maand georganiseerd door 2 andere meiden. Dit keer was het de beurt aan Annemerel en onze eigen Jenny (met een beetje hulp van Claartje). En aangezien het januari is, werd het een detox run. Nieuw jaar nieuwe kansen, zeg maar;) Klinkt goed toch.

Om 7 uur werden we verwacht in het Runhouse van Run2Day. Een supergoeie plek om te verzamelen, want het ligt direct aan het Vondelpark. We konden onze spullen kwijt, zagen een paar heerlijke hapjes klaarstaan (voor na de run helaas) en na 10 minuten kletsen was het time to go. Annemerel nam het woord en vertelde ons wat we gingen doen. Jordy van Run2Day zou ons gaan begeleiden op een rondje Vondelpark… Peanuts, dacht ik toen. Dat had ik mis…

Het werd namelijk geen ‘gewoon’ rondje Vondelpark, maar een rondje heftige interval. 30 seconden volle bak, 30 seconden wandelen. En dat het hele park rond. Ik was er stiekem best wel bang voor, want als ik ergens in slack, dan is het wel in interval training, maar eerlijk gezegd vond ik het heerlijk. En ik hield het ook nog eens redelijk goed vol! Ja, ik was moe. Ja, de laatste 30 seconden gingen duidelijk langzamer dan de eerste. Maar ik kon nog aanzetten, ik had genoeg aan 30 seconden en het was leuk (ja echt!!).

Super positief sloot ik dat rondje dus af. En toen kwam het nieuws. We waren nog niet klaar. Nee, we gingen nog even verder. Dit keer met bootcampachtige beenoefeningen. Frogjumps, zijwaartse lunges, achterwaartse lunges en, als klap vuurpijl, squaten terwijl je zijwaarts loopt (geen idee hoe dat heet, alleen dat het PIJN deed;). Resultaat? Zwabberbenen!!

We hadden die lekkere hapjes na afloop dan ook meer dan verdiend! Zelfgemaakte bananenbroden, gezonde Nutella, superfood hapjes, havermout koekjes en een heerlijke erwtendip. Ik heb weer genoten!!

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent