2 Run | GirlsLove2Run on tour

As you might now, Frans en ik komen uit Amsterdam en hebben daarom alles wat we doen en organiseren meestal ook in de hoofdstad gedaan. Tot nu. Want girlslove2run, wij dus, gaan het land in! Te beginnen bij een stad die bij veel van jullie in de buurt ligt (als we de reacties mogen geloven), maar waar we zelf eigenlijk nooit komen. Rotterdam! Het lijkt ons namelijk super leuk om de vaste rondjes van andere meiden te leren kennen en om je tegemoet te komen in plaats van altijd maar onze kant op te trekken.

Dus… Komende donderdag (2 mei) staan Frans en ik om 8 uur klaar bij de parkeerplaats van de kralingse plassen voor een rondje met jou!! Dat doen we niet alleen, we hebben namelijk echt geen flauw idee waar we heen moeten in die stad. Nee we hebben 2 super fanatieke hardloopmeiden opgetrommeld. Lindsey Boog & Marieke Brouwer aka Dailylin & Brouwertje. Deze meiden mogen Rotterdam hun hometown noemen en we kunnen dan ook niemand bedenken die ons beter zou kunnen rondleiden:)

We zouden het superleuk, maar dan ook echt SUPERleuk vinden als je erbij bent donderdag. Dus woon je een beetje in de buurt of heb je zin om een keer ergens anders te lopen dan normaal. KOM NAAR ROTTERDAM! Meld je even hier aan, dan kunnen we in de gaten houden hoeveel meiden er komen. Misschien kunnen we dan nog een leuke verrassing regelen:) Tot donderdag!!

Waar moeten we onze volgende run organiseren? Suggesties zijn meer dan welkom:) 

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent