2 Run | #GIRLSLOVE2WALK

The word is out. I’m WALKING (not running) the Nijmeegse Vierdaagse. Geen idee hoe ver ik ga komen. Alles is geregeld en daarmee bedoel ik een trainer, fysiotherapeut, slaapplaats, startbewijs en eten. Ik heb zelfs vrij gekregen van mijn werk. Het enige wat ik nog mis is een cheer-on team. Zo eentje die me daar in Nijmegen onthaalt. Die me staan toe te juichen als ik Wijchen binnen kom gelopen. Owja en ik mis nog de Gladiola’s. Misschien moet ik even met de paus bellen om te vragen waar hij ze altijd vandaan haalt. Onee ik weet het al, ‘Danke voor die mooie bloemuh.’

Je vraagt je misschien af waarom ik keer op keer de hel opzoek? Ja gewoon, dat trekt me wel. Wederom ongetraind Francien? Nee, ik ben niet ongetraind. Ik maak namelijk best veel kilometers. Ik weet ook wel dat lopen heel anders gaat zijn dan hardlopen, maar ik zie wel hoe ver ik kom. Daarnaast laat ik dit keer de pijnstillers links liggen. Ik heb dus wel iets geleerd van mijn vorige avontuur.

Graag ontvang ik jouw opdrachten. Wat wil je zien, horen en lezen als ik daar loop? Ik heb namelijk 50 kilometer per dag om jou te vervelen met mijn onzinnige updates. Wist je trouwens al dat ik mijn beste blogposts en Facebook updates schrijf terwijl ik ren, loop of fiets?

Ik heb er zin in, maar totaal geen idee waar ik aan begin. Het ziet er zo makkelijk uit, maar ik weet nu al dat het dat niet gaat zijn. Daarnaast bied ik hierbij mijn excuses aan, aan en ieder die ik deze week moest afzeggen in verband met dit geweldige event. Wat ik vandaag nog ga doen? Werken, slapen en pasta eten.

BTW deze week is het dus #girlslove2walk #gl2w. Als je ook meedoet aan de Vierdaagse gebruik dan ook deze hashtag dan kan ik jou ook volgen. Wie weet kom ik je nog wel tegen.

IK ZIE JULLIE BIJ DE FINISH!

Photo by Debbie Nuchelmans

Wind jacket by Colmar Originals

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent