2 run | Happily ever after

Als sprookjes bestonden…

In een land ver, ver hier vandaan zijn alle bedden zo perfect zacht en warm dat een slechte nachtrust eigenlijk niet bestaat. Iedere ochtend word je er volledig uitgeslapen wakker, alsof je terwijl je in dromenland vertoefd, wordt gemasseerd en zacht wordt toegezongen. Je wordt er ook niet wakker door de wekker. Nee joh, er vliegen lieve kleine vogeltjes om je heen. Geen duiven, geen kraaien, nee vogeltjes die weten wat zingen is. A la Sneeuwwitje eigenlijk.

In dat land wordt ik wakker. Ik zwiep m’n benen aan de goede kant het bed uit en ben klaar voor een nieuwe dag. Mijn ontbijtje staat dan natuurlijk al magisch op mij te wachten. Een bak vol goddelijke havermout, met een appeltje en kaneel en een groot glas vers geperste jus. Rustig eet ik alles op in mijn tuin. Een perfecte dag voor een korte run, bedenk ik spontaan. Geen zuchtje wind en niet koud, maar zeker ook niet te warm. Gewoon goed, korte broeken loop weer.

Als ik mijn kast open ligt alles gewoon op z’n plek, zoals elke nacht is mijn kleding weer vanzelf opgevouwen in de kast geëindigd. Dat korte broekje heb ik dus meteen gevonden. In 5 minuten sta ik dan ook weer buiten, ready to go. Als vanzelf begin ik te lopen. De kilometers vliegen voorbij en ik ben sneller dan ooit. Een korte run? Hoezo? Laten we er maar een lange run van maken, gewoon omdat het kan.

Ik geniet van alles wat ik onderweg tegenkom, en als ik na 30(!) km thuis kom ben ik nog topfit. Gelijk onder de douche. Dan een heerlijk glas koud water, chocola en m’n laptop…

En dan word ik wakker;) Want in het echte leven bedenk ik van te voren dat er een lange run op het programma staat. Word ik juist die dag onderste boven, dubbelgevouwen wakker en laat ik die bak havermout gewoon over m’n laptop heen vallen (jep… That happened). In mijn kast is juist niets geordend en ik ben dan ook altijd álles kwijt. Van een korte run een lange maken? Eerder andersom. En na een lange run compleet uitgerust verder gaan met de dag… Nope. And that’s why I love it! Makkelijk is ook maar saai. Ik kweek karakter. En als er dan af en toe een sprookjesrun bij zit, dan waardeer ik hem ook alleen maar meer;)

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent