2 run | Het is altijd lente… In mijn ogen!

Even een licht blogje, omdat het van die heerlijke lichte en vooral zonnige dagen zijn. Ik krijg er geen genoeg van! Deze zon trekt je toch gewoon naar buiten?? Het is nog maar net maart en de lente is gewoon al begonnen. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit rond mijn verjaardag zonder jas op een terras heb gezeten, and today it happend. Hoe lekker is dat!

Afgelopen zaterdag liepen we, ter eren van de International Women’s Day door een zonnig Vondelpark en het viel me gelijk op. De mooi-weer-lopers zijn uit hun schulp aan het kruipen. Er is een groep diehards die je de hele winter, weer of geen weer, tegenkomt. Maar er is ook een grote groep lopers die toch net even wat meer motivatie krijgen van de zon. En daarom is dit ook voor jou, ja jou, het ideale moment om te beginnen. Mocht je dat nog niet gedaan hebben natuurlijk. 5 redenen waarom ik best begrijp dat lopen in de lente gewoon leuker is dan lopen in de kou.

#1 Instant tan
Laten we eerlijk zijn, winter is niet goed voor mijn gezicht. Ik verander rond januari in een soort spook en tegen de tijd dat maart z’n gezicht laat zien voldoet zelfs bronzer en een occasional fake tan creme niet meer. Dan zijn de eerste lente zonnestralen meer dan welkom… En wat voor m’n gezicht geldt, geldt ook zeker voor m’n melkflessen. Ik kan dan ook niet wachten tot ik in mijn hardloopshorts alvast voorwerk voor de zomer mag doen!

#2 Everything is fun in the sun 
De afgelopen dagen voelt het leven gewoon lichter. Ik word wakker van vogeltjes en de zon die mijn slaapkamer in schijnt, vind het ineens niet meer erg om de hond uit te laten en sporten… Dat is al helemaal puur genieten. Echt, het is waar. Alles is leuker in de zon!

#3 Summer body is coming closer
I know, I know… Summer bodies are made in the winter. En ja ik ben natuurlijk altijd super gezond, maar ook ik ben net een beetje gemotiveerder als ik m’n bikini weer uit de kast kan toveren. Hoewel het nu nog een beetje vroeg is, zit dat moment er weer aan te komen en ik wil er natuurlijk klaar voor zijn;)

#4 Why not?
Ja, goeie vraag. Waarom is lopen in de lente niet leuk?  Ik kan geen valide redenen bedenken. Hardlopen is leuk, de zon is leuk. 1 en 1 is 2 toch? Valt weinig tegenin te brengen dacht ik zo…

#5 There is so much time
Niet dat ik ineens minder te doen heb. Integendeel misschien wel. Want waar ik in de winter nog wel eens een weekend lang cocon op de bank wordt dat in de lente vervangen door genieten op het terras. Maar die zomertijd he… Dat is echt een fantastische uitvinding. Ja, we leveren een uurtje slaap in, maar we krijgen er een enorm aantal uren daglicht voor terug en dat betekent dat vroeg opstaan niet zo’n straf is en dat een avondje langer doorwerken ook geen streep door m’n run zet. Summer, summer, summertime, tututututu.

Heb jij nog een reden nodig? Nee toch!??

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent