2 Run | Master of disasters

Terwijl ik mijn ochtend doorbreng op de spinfiets denk ik na. De grootste irritaties die ik zelf veroorzaak of waarvoor ik zelf verantwoordelijk ben tijdens mijn workouts zijn er best veel. Hoe dan?!

Van Gogh
Er hangt net een gloedjenieuw paar oordopjes in mijn oren. Ben zo’n goede 45 minuten onderweg op de treadmill, kijkend naar het RTL ontbijt journaal. Mijn armen swingen netjes van voor naar achter. In één keer is er een disrupte onderbreking tussen mij en mijn scherm. Het gevecht met de bedrading van mijn oortjes heb ik overduidelijk verloren. Mijn oren zit er nog net op, maar het had niet veel gescheeld of mijn linker oor had eraf gelegen. Helaas heeft mijn rechter oordopje de aanslag niet overleefd. Doei €89,95. Doei nieuwe oortjes. DIKKE DOEI.

Master of drinking and running
Al eens geprobeerd te drinken terwijl je op diezelfde hardloopband staat zonder daarbij stil te staan? Ik wel. Je kunt me heer en meester noemen op dit gebied. Maar soms gaat het even heel erg fout. Van een nette 12 kilometer per uur schakel ik terug naar de eerste versnelling. Ik jog nu 8 kilometer per uur. Pak mijn AA-flesje erbij. Heerlijk. Dit had ik even nodig. Terwijl ik dat denk verslik ik me. Ik spuug het er bijna uit. Ik probeer me te beheersen, maar luchtpijp heeft zichzelf niet meer onder controle. De jongen naast me vraagt of ik niet even een slokje water wilt. ‘Nee’ probeer ik eruit te persen maar dat gaat niet. Ik moet mijn kruistocht in tight stopzetten.

Push it
De sportsbra die ik toch echt in mijn gym bag had gestopt is nergens te bekennen als ik me wil omkleden. Dan maar sporten in die bra waar ik gisteren nog een jongen mee probeerde te verleiden. Het push up effect wordt in mijn tank top nog net even iets meer benadrukt. Alsof mijn gewoon voorgevel nog niet groot genoeg was in dit shirt. Mijn billen zitten dus nu echt op voorkant. Dat Sjonny de gym class hero in één keer net iets teveel aandacht besteed aan mijn voorgevel maakt het nog genanter. De hardloopband it is. Na anderhalf uur tiddy bouncing ben ik er volledig klaar mee. Ik stap af. Loop naar de kleedkamer. Switch de douche aan. Met 1 gil stap ik er weer onderuit. De beugels van mijn non-sportsbra hebben zichzelf op een nogal pijnlijke manier afgedrukt op mijn lichaam. Twee halve maantjes onder mijn tietjes. Joepie!

Mini Playback Show
De doorkijkshow. Ik kan me er altijd kostelijk om vermaken in de sportschool. Sommige tights bieden namelijk niet de draagkracht om de string te verhullen. Of die tribal tattoo op je linkerbil. Je wilt bijna op d’r afstappen om haar te vertellen dat ze mee doet aan de doorkijkshow. Toch doe je het niet. Totdat je zelf achterom kijkt en beseft dat jij ook onderdeel bent van diezelfde show. Waar is de klerenkast van Henny Huisman’s Mini Playback Show? Ik stap af. Probeer mijn billen enigzins te verhullen.

Deze blogpost werd mede mogelijk gemaakt door een karakteristieke leven van Francien.

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent