2 Run | Het leed dat een blessure heet

Geblesseerd raken tijdens één van je runs of workouts, kan gebeuren. Sterker nog, dat is de meeste weleens overkomen. Een blessure oplopen tijdens een photoshoot omdat je stond te springen op een molen, tja dat is wat minder. Helemaal als je een hardloopblog hebt en je bezeert je voet om de stomste manier ooit. Dat kan er inderdaad maar eentje overkomen. Haar naam is Francien.

De situatie
In een onbewaakt moment besluit ik nog even wat sprongen in de lucht te maken. Enkele seconden daarvoor struikelt fotografe Joyce ook al bijna. Joyce fotograafeert ondertussen mijn sprongen (op verzoek). Dus ik spring nog even vrolijk door.

De val
Het noodlot slaat toe, als mijn voet niet op één van de planken beland, maar er precies tussenin. Ik moet zo hard lachen, omdat alleen mij dit kan overkomen. Fieke en Joyce kunnen hieruit niet opmaken of ik nou moet lachen of huilen. Ik moet lachen, maar ondertussen doet het zoveel pijn.

Het uitzicht…
Het mooiste is misschien wel de onderstaande foto. Waarbij ik niet meer in beeld ben, omdat ik op de grond lig.

Het resultaat een prachtige opgezette blauwe voet, die voorlopig even niet meer in hardloopactie komt. Ach ja, kan gebeuren. Right? De hardloopbaan verruil ik de komende tijd (wederom) voor het zwembad.

Hoe is jouw weekend so far?

?

(Fieke) & Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent