2 run | Hilltraining in France

Dinsdag stapte ik samen met mijn zusje de auto in. Op weg naar Normandië. Honfleur om precies te zijn. Aangeraden door een vriendinnetje en vervolgens de hemel in geprezen door mijn Franse tante, hadden we hoge verwachtingen van dit stadje. En ze hebben niet gelogen, want het is hier mooi. Echt mooi! Heel oud, met een schattig haventje vol met restaurants, een breed strand en heerlijk eten! En je kan er ook nog eens super mooi hardlopen.

En als je niet ver kan moet je creatief zijn. Vanochtend ging ik dus voor een korte maar intensieve heuveltraining met het strand als tussendoortje. Het was heerlijk. Muziek op en genieten van de zon en de rust. Het was al flink warm, maar ik zat helemaal in m’n eigen wereldje. Ik begon langs de haven, door naar het strand, waar de eerste mensen binnendruppelde. Toch nog bijna alleen rende ik door het zand, richting de weg die me weer terug moest brengen naar het stadje. Daar stond m’n zusje me op te wachten met een camera om vervolgens nog wat foto’s te schieten. Ik rende trappen op, liep steile heuvels op en af en zorgde ondertussen voor een kleurtje.

Kortom, ik genoot, ook al was het maar 4 km. Het begin is er;) Hoe gaan jullie om met de tropische temperaturen van dit weekend?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent