2 Run | I Run The Office

Ben jij net als ik ook hele dagen aan het rennen? Iedereen op mijn werk weet dat ik ren. Ik ren namelijk ook door de gangen heen. Af en toe kom ik keihard door de bocht gevlogen waarbij ik mijn tegenligger van links of rechts volledig over het hoofd zie. Met een frontale botsing als gevolg.

Ik werk in een internationaal bedrijf (lees: expat heaven) integreren koste in den beginne moeite. Hardlopen tijdens kantooruren (pauze) heeft ervoor gezorgd dat ik steeds meer mensen ken binnen het bedrijf.

Waar ik startte met eenzame pauze runs door het Vondelpark, loop ik sinds kort met een hele groep. Allemaal collega’s en iedere week komen er nieuwe mensen bij. Afvallers zijn er natuurlijk ook. Soms is het ongemakkelijk, zeker als je iemand nog niet zo goed kent. Het is helemaal even slikken als ook de baas van het bedrijf  besluit om mee te lopen. En wat blijkt? Hij is te gek. Hij kan harder lopen dan ik en hij kan net als ik praten en lopen tegelijk.

Samen uit, samen thuis is de ongeschreven regel. We lopen in een heel relaxte pace en zorgen ervoor dat iedereen veilig terugkeert. Wacht, het is 12.00 uur time 2 run.

And I’m back. Heb je gezien hoe mooi het weer is? Loop jij wel eens samen met je collega’s? 

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

 

Recent