2 Run | If I were a boy

Heel, maar dan echt ook heel soms wou ik dat een jongen was in plaats van een meisje. Vooral op sportief gebied heeft dat namelijk naar mijn idee zo zijn voordelen. Het past ook wel bij ons thema Girls Love 2 Run gaat vreemd. In dit geval had ik de blogpost eigenlijk Boys Love 2 Run moeten noemen.

Wildplassen
Overal en altijd kunnen plassen! Hoe relax zou het zijn als ik staand zou kunnen plassen? Als ik niet hoef neer te knielen op de grond, omdat het wildplassen in gehurkt nou eenmaal knaplastig is. Of omdat de lippen aan je onderkant moeilijker te coördineren zijn dan de lippen op je gezicht.

Pispaal
Dan is er nog de dixiehaat die ik vooral voel als ik meedoen aan een run in wedstrijdverband. 20 Dixies op 5.000 vrouwen is te weinig! Lange rijen, te smerige dixies en nooit, maar dan ook echt nooit is er toiletpapier! Als ik jongen was, dan zou ik gewoon buiten tegen een boom aan kunnen pissen. In plaats van in een zweefstand over een dixie heen te hangen.

Wasbord
Ik ren, veel, hard en vaak en toch heb ik GEEN wasbord! Harder trainen misschien, Francien? Wellicht. Toch weet ik zeker dat als een jongen precies hetzelfde regiem zou volgen als ik er bij hem allang een wasbord zichtbaar zou zijn geweest. Het leven is oneerlijk. Ondertussen train ik stug door. Ooit krijg ik ook een wasbord!

Windeieren
Oeps, je liet een scheetje met geluid in het bijzijn van anderen terwijl je net sit-ups aan het doen was. Helaas stond de muziek net op dat moment eventjes ietsje minder hard. Voor een meisje is de bovengenoemde situatie heel gênant. Als dit een jongen overkomt, lacht deze erom en owned zijn eigen scheetje ook nog met de opmerking ‘Ja, hij ruikt lekker hé?!’ Zonder enige schaamte!

Wat lijkt jou fijn aan het zijn van een jongen?

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent