2 Run | London bound

Op Instagram kon je zo ongeveer een volledige verslaglegging zien van mijn weekend in London. Waar ik eigenlijk maar één dag had hoefde te zijn, verbleef ik er uiteindelijk tot zondag. Op dag één bezocht ik de Nike Free experience in het Victoria House. Ik kreeg de laatste product innovaties te zien rondom de Nike Free  (deze schoen bestaat inmiddels 1o jaar) en deed een interview met Charlie Dark (dé founder van Run Dem Crew). Binnenkort krijg je het gehele interview hier te zien. Natuurlijk mocht ik de Nike Free 5.0 ook direct uitproberen. Het werd detour door London. Op zaterdag bracht ik een bezoekje aan Nike Town om daar de We Own The Night collectie te bekijken. Ik ging natuurlijk niet met lege handen naar huis. Ik ging voor de Nike Pro Printed tight en pro tank top. In de middag werd ik samengebracht met 10 girls afkomstig uit London, Copenhagen, Parijs, Amsterdam en Berlijn. We gingen wederom voor een run door London. Op zondag was het marathon dag. Ik werd door Charlie uitgenodigd op het Cheer Dem punt. Ik zag Mo Farah aan me voorbij razen en ervaarde hoe het is om door 300 vrienden aangemoedigd te worden. Genoeg verteld, de foto’s mogen het woord doen.

Hoe was jouw weekend? Heb je gelopen? Heb je een PR verbroken? Tell me!

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent