2 Run | Meet Donna

Ik wist al een paar weken dat ze er aan zat te komen, maar begin deze week was het dan toch echt zover. We mochten mij nieuwe liefde ophalen! Waar ik het over heb? Misschien heb je het al voorbij zien komen op Instagram… Ik heb het over het schattigste wezentje op aarde. Meet Donna, my new puppy! 9 weken oud. Ze slaapt overdag en houdt mij ’s nachts wakker. Gelukkig doet ze dat wel met de liefste oogjes die je je kunt voorstellen dus is het een stuk minder erg;)

Waarom een hond?
Sowieso zijn honden super leuk en gezellig. Thuis komen en begroet worden alsof je 3 maanden weg bent geweest? Geen probleem! En stel jezelf even voor… Hardlopen is leuk, maar hardlopen is nog leuker als je tegelijkertijd je hond kunt uitlaten. Ik zie het al helemaal voor me. Langs de Amstel, door het Amsterdamse bos. Heerlijk! Daar moeten we alleen nog wel even op wachten. Voor nu is het letterlijk 10 keer per dag naar buiten voor een 500 m wandelingetje en dan nog steeds plas en poep in huis vinden. Maar ik wacht rustig af en knuffel de hele dag met m’n nieuwe liefde;)

Waarom Donna?
Ken je de serie Suits? Je weet wel, die serie met advocaten Harvey Specter en Mike Ross. Dat is echt veruit mijn lievelingsserie! En naast de 2 leuke advocaten zit er ook een sexy redhead secretaresse in. Een fisty lady die alles zegt wat ze vindt en en echt een topvrouw is. De perfecte naam voor mijn kleine hondje.

Heb jij een hondje? Ga je daar wel eens mee rennen?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent