2 Run | Mudmasters

Ken je Mudmasters? We hadden er zelf wel eens van gehoord, maar wisten nooit zo goed of het nou iets voor ons was. Modder, viezigheid en leuke hardloopoutfitjes, geen ideale combinatie. Maar we hebben er even goed naar gekeken. En eigenlijk is het best vet. Survivelen voor volwassenen zeg maar. Klimmen in touwen, onder touwen door kruipen, door het water rennen. You name it, als je er maar vies van wordt. En hoewel we graag ons lieve meisje imago hoog houden, sprak de run ons toch wel aan.

Toen kregen we afgelopen week de vraag of we de organisatie van Mudmasters wilden helpen. Zoals bij veel runs wordt er gewerkt met vrijwilligers en ze hebben er meer nodig. Dus aan jullie de vraag. Heb je zin en tijd om op zaterdag 16 of zondag 17 maart als vrijwilliger mee te helpen om Mudmasters tot een succes te maken? Je draagt dan gelijk je steentje bij aan het goede doel, het revalidatiefonds. Interesse? Geef je dan hier op!

Dichterbij dan dit komen onze survivalervaringen niet… 

Dat was het voor het oproep deel, maar we zouden GirlsLove2Run niet zijn als we er niet een extraatje aan hadden verbonden. We mogen daarom 2 startbewijzen weggeven! Je mag zelf kiezen op welke dag je zou willen rennen (16-3 of 17-3) en welke afstand je wil lopen (6km of 12km). Ik moet er wel bijzeggen: Het is ongelooflijk pittig, onderschat het dus niet! Want ja, safety first natuurlijk. Maar denk je nu, dit kan ik, dit is me op het lijf geschreven, dan hoef je ons alleen maar te vertellen hoe jij je gaat klaarstomen voor deze survivalbattle. Laat dus een berichtje achter en wie weet sta je samen met ons aan de start van de run! (wij lopen zaterdag de 6km).

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent