2 Run | no stats, lots of fun!

Een nieuwe update. Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen. Ik zit momenteel op 39 km. Nog 31 te gaan. Dat is prima te doen, enige puntje is het feit dat ik vanaf maandag de Thaise zon op ga zoeken en geen flauw idee heb hoeveel km ik daar kan maken. Gelukkig is er nog een weekend vol tijd (ahum) waarin ik toch minimaal 16 km moet kunnen maken. Nog 15 te gaan daarna.

Even iets anders. Mijn 39 km bewijs ik niet in de Nike app een ook niet in de MiCoach app. I know, hoe dan wel!? Mijn telefoon is de eerste 2 weken van de maand stuk geweest en hield het tijdens het hardlopen al na 100 meter voor gezien. Ik probeerde het steeds, vergat m’n horloge op te laden en zit nu dus zonder stats. En weetje, ook nu ik weer een nieuwe telefoon heb en dus gewoon weer kan meten, mis ik het niet. Ik werd namelijk eindelijk niet opgejaagd. Had helemaal geen stress en liep weer voor m’n plezier. Gelukkig is daar zoiets als afstandmeten.nl. Serieus al vaak mijn redding geweest. Dus zie hier: mijn race stats…

Mijn zondag middag rondje. Heerlijk, het Vondelpark vol sportende mensen. Ik ga ook automatisch harder rennen.

Dit is mijn standaard ‘ik ben veel te laat thuis en moe maar moet nog wel rennen’ rondje. Midden door de stad en dus zonder last van lege straten. Deze liep ik zeker 4 keer deze maand.

Het fijne rondje dat ik met Francien liep. Langs de Amstel met een korte dichtpauze (Sinterklaasperiode) met warme choco:)

Recent