2 Run NYC | I (do not) follow you party

F*ck it, ik kan niet meer. Ik ben helemaal kapot. Ik ben al 27 uur wakker. Ik trek vanuit het vliegtuig gelijk door naar mijn job. Om 20:30uur ga ik naar huis. Ik wil alleen nog maar mijn bed in. Ik kan alleen maar aan jullie geweldige reacties denken. Te gek. Gaaf. Volgend jaar lopen jullie dus allemaal met ons mee? DEAL!

Voor alles is een eerste keer, toch Francien?
Had ik al verteld dat ik zondagavond voor het eerst in mijn leven uit een club ben gezet? Voorafgaand aan dit tafereel zijn Fiek en ik uit eten met onze fanbase. We besluiten de I Follow You party te bezoeken. Volgens velen hét feest waar alle Nederlanders te vinden zijn. Prima, de locatie is prachtig. De entree is minder prettig te noemen. Robert mag GRATIS naar binnen. Terwijl wij (Fieke ik en Dyonne) moeten betalen. Wat denk je zelf gast (hiermee bedoel ik de host van het feest) Sorry? “Je betaalt maar gewoon net als de rest. Net als je rest? Je laat eerst iemand gratis naar binnen, maar wij moeten betalen?” De arrogantie spatte van zijn gezicht af. Prima ik wil best betalen, maar niet als iemand zo belachelijk doet.

Party crasher 2.0
Terwijl Robert het feestgedruis inloopt blijven wij staan. Als we toch door willen lopen, worden we verzocht op de plek te blijven staan. Net als we op het punt staan om weg te gaan zie ik Robert in mijn rechter ooghoek verschijnen. Ik loop naar hem toe en sta pardoes ook op het feest. Noem me asociaal. Noem van alles en nog wat. Ik vind mezelf op dit moment dus best geniaal. Wat ik niet zie is hetgeen dat Fieke wel ziet en guard ziet het ook. Terwijl Robert weer verder loopt blijf ik nog even staan. Niet wetende dat er drie bouncers opzoek zijn naar een blond meisje dat het lef heeft om zomaar een party te crashen.

Escort service
Ik kijk naar mijn voeten. Waarom kijk je naar je voeten Francien? Nou omdat ik mijn staart indoe. Als ik weer omhoog kom kijk ik recht in het gezicht van een hele boze bouncer. Ik moet lachen. Hij niet. Ik moet nog steeds lachen. Ik word naar de lift geëscorteerd. Fieke en Dyonne wordt verzocht om ook de lift in te stappen. Ze komen in opstand. Ik moet diep van binnen nog harder lachen. Voor het allereerst in mijn hele leven ben ik een club uitgezet. Hilarisch vind ik het. Je kunt me arrogant noemen en niet netjes. Dat klopt ook. Echter was het vooral de arrogantie van de organisator die ons allemaal in het verkeerde keelgat schoot. Het is prima dat ik verzocht wordt om het feest te verlaten, maar dit gaat niet op voor Fieke en Dyonne die zich keuren gedragen. Dit feest kun je volgend jaar dan ook prima overslaan. De organisator was gewoon waar wij bijstonden zijn geld aan het tellen. Hoe zielig is dat?

Wel weer een mooi verhaal toch? Kan ik naast het lopen van de New York City Matathon ook weer van bucket list afschrijven.

?

Fieke & Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you there.

Recent