2 Run | Paris baby

Vandaag is het zover, aan het eind van de dag stappen we met z’n vieren (Fiek, Frans, Manon en Viola) in de auto. Op naar Parijs! 6 uurtjes rijden met een auto vol meiden en Chickmusic en girltalk. Ik heb er meer dan zin in! Morgen nog even rustig genieten van de stad en onze startbewijzen ophalen en dan is het zondag zover. We zijn er niet echt klaar voor. 3 van de 4 hebben last van blessures. Ik ben tot nu toe de enige die niet echt ergens pijn heeft. Frans haar knie maakt dat ze nu al 2 weken niet kan rennen en zelfs niet echt kan traplopen. Het wordt dus spannend wie van ons er aan de start verschijnen en wie van ons ook daadwerkelijk de finish gaan halen.

Niet de beste kwaliteit, maar zo zag Parijs er voor mij vroeger uit! 

Maar laten we van het positieve uitgaan. Het weer werkt in ieder geval mee! Zondag geeft weer.nl aan dat er volop zonneschijn zal zijn met een perfecte temperatuur van 9 graden en windkracht 2. Ik denk dat we niet beter kunnen wensen. Ik houd de site dan ook angstvallig in de gaten, want dit is (bijna) too good to be true. Maar ook wij gaan, zover dat in twee dagen mogelijk is, goed voorbereid naar zondag toe. Vrijdag avond gezond eten, geen alcohol meer (dit was onderdeel van mijn maandvoornemen, maar daarvoor ben ik glansrijk gezakt), zaterdag beginnen we met een goed ontbijtje en gaan we een beetje Parijs verkennen. Een beetje, want we moeten onze benen sparen. Daarnaast moeten we ons startbewijs oppikken. s’ Avonds een goede sportmaaltijd naar binnen en natuurlijk op tijd naar bed. Ik neem oordopjes mee, voor de zekerheid, want ja we slapen wel met z’n 4en op 1 kamer en je weet maar nooit;)

Zondag ochtend staan we ruim van te voren op. Een goed ontbijt (pannenkoeken) en dan is het tijd voor vertrek. Ik krijg nu al kriebels in m’n buik als ik aan de run denk. Ik ben beter voorbereid dan tijdens San Fran, maar niet zo goed als ik had gehoopt. En wat als ik m’n dag niet heb. Je leest het, drama, drama, drama. Goed, vanaf nu alleen nog maar positive vibes! Want na de run wordt het pas echt leuk! Maandag zijn namelijk zowel Viola als ik jarig! En dat gaan we vieren! Dubbel feest dus, of eigenlijk 4 dubbel, want zondag hebben we ook allemaal de Semi-de-Paris volbracht en ons bezoek aan Parijs is op zichzelf al een feestje waard.

 Stay tuned voor alle updates! We zullen je zoveel mogelijk vervelen Facebooken, Twitteren en Instagrammen;)

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent