2 Run | Race preps

Je hebt van die hardlopers die besluiten een race te gaan lopen in het buitenland. Die dan weken van te voren hun hele reis hebben gepland, alles weten of het parcours, de weersomstandigheden en de heuvels. Die niets aan het toeval overlaten. En dan… Heb je Fieke en Francien.

Wij zijn eigenlijk nooit goed voorbereid. In Parijs stonden we zonder doktersverklaring, in Berlijn hadden we startbewijsproblemen en in New York vergaten we onze warme kleding voor voor de start. We zijn altijd last minute nog op jacht naar vaseline, imodium of gelletjes. Kortom, onze hardloopavonturen verlopen nooit vlekkeloos. Nu is het plan om dit in Zuid-Afrika anders aan te pakken.

Onze koffers zijn al redelijk gepakt, de zwaar nodige spullen -van zonnebrand tot gels tot veiligheidsspeldjes- zijn aangeschaft. En ja… Zelfs de outfit is gekozen. En laat het daar nou net iets warmer dan hier zijn;) Afrikaanse herfst is de onze niet;) Volgens de laatste weerberichten is het toch echt 28 graden on raceday. En al starten we op 06.00, Frans zal sowieso de warme tegen komen en ook ik zal er een beetje aan moeten geloven.

De perfecte outfit houdt onze lichaamstemperatuur dus een beetje onder controle in Afrikaanse omstandigheden. En dat is precies wat mijn nieuwe short en top doen. In de kleding is namelijk aluminium en titanium verwerkt die je lichaam koel houden. Klinkt een beetje spacy, maar het zou echt de warmte beter moeten afvoeren, wat tot wel 36% meer verkoeling leidt. Dat moet getest worden!

Zilveren short: Adidas  –  Top: Adidas  –  Schoenen: Boost

Hoe bereid jij je races voor?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent