2 Run | Ready to race?

Afgelopen woensdag ging onze wekelijkse woensdagochtend training niet door. Het was rot weer en Pim had een heftige week met veel werk gehad. We besloten dus om ietsje langer in ons bed te blijven liggen (geen straf). Als goedmakertje, of misschien wel als beter alternatief stelde Pim voor om afgelopen zaterdag een rondje van 16 km te gaan lopen. Als ultieme voorbereiding op komende zondag, als we de Damloop lopen en ook geen slechte training voor die week erop, Berlijn is zo dichtbij! Zo gezegd, zo gedaan. Om 10 uur (ok, ik 10.10) stonden we klaar in het Amsterdamse Bos.

*Pim had ons verboden onderweg foto’s te nemen. Zijn argument? “We gaan nu eens echt rennen dames” Gelukkig doet Francien dat dan stiekem toch, maar de kwaliteit laat te wensen over;) 

We renden eerst een rondje van 10 km dwars door de bossen. Zo mooi is dat! Over bruggetjes, verharde en onverharde bospaden. Langs andere hardlopers, langs wandelende mensen met hun honden. Speurend naar de oranje paaltjes. Francien en ik zijn al zo vaak verdwaald in die bossen. Dat we ergens het paaltje verkeerd interpreteren en totaal ergens anders uitkomen. Dit keer verliep alles gelukkig vlekkeloos (zou het dan toch de man in ons midden zijn?).

De 10 km verliepen goed. Ik voelde me lekker, had vrijwel nergens last van en het rustige tempo wat we liepen was perfect. Francien had het af en toe een beetje moeilijk met zware benen en een slechte nachtrust, maar ook zij genoot, volgens mij, van het bos. En het is ook gewoon zo leuk om onderweg al die hardlopers tegen te komen. We hebben ze dan ook allemaal luid en duidelijk kennis laten maken met de lopersgroet. Of, als Pim voorop liep, ze gewoon kapot laten schrikken;) HALLLOOOOO, GOEDEMOOORRRGGEEN!! Het was dus gezellig:)

Na de 10 km door het bos moest er nog een rondje om de bosbaan gerend worden. Toen begon Frans af en toe een kunstje uit te halen om dat het allemaal niet zo lekker ging. Lag ze ineens op de grond;) Ook bij mij ging het niet meer zo lekker. Ik had toch nog een beetje last van m’n enkel en die was inmiddels doorgetrokken naar m’n knie. Altijd fijn. Toch hebben we ons rondje bosbaan rustig uitgerend.

WE ARE READY TO RACE! Jij ook?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent