2 Run | September is here! #ready2race

Het is zover! Het nieuwe hardloopseizoen is aangebroken. Mijn favoriete hardloopseizoen ook nog eens. In het voorjaar rennen is heerlijk hoor. Maar als je dan een beetje goed getraind van start wil gaan moet je toch echt bikkelen door de sneeuw. Om fit aan de start van het najaar te staan hoef je alleen maar de zomer door te rennen. I don’t mind!!

Maar goed, het gaat dus allemaal weer beginnen. Wedstrijden rennen, verder, sneller, beter. Ik kan niet wachten! En ik hoef ook niet te wachten, want de eerste run is al over 3 weken. De Dam tot Damloop! 10 mile (16k) van Amsterdam naar Zaandam. Onze lievelingsrun in Nederland, de sfeer is onovertroffen! En het is ook nog eens een jubileum, want we lopen hem dit jaar voor de 5e(!) keer. De week daarop vertrekken we naar Berlijn voor de marathon en verderop in het seizoen hebben we sowieso nog de halve van Amsterdam, de 7heuvelen en wie weet wat er nog allemaal op ons pad komt…

Ik ben er in ieder geval helemaal klaar voor. Liep ik vorige week nog een test rondje van 15 k waarbij aan het einde alles pijn deed, niks was minder waar dit keer. Ik liep het fluitend. Heb mijn enkel geen enkele keer gevoeld en het leek alsof ik vloog (ondanks de wind tegen en mijn beduidend minder hoge snelheid). I’m back b*$%^&;)

Ben jij al klaar om te starten? Oftewel #ready2race? Deel al je raceday foto’s met ons via deze met #ready2race en/of #selfieseptember en wie weet win je nog eens iets;)

Succes! En vertel, welke races loop jij dit seizoen?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent