2 Run | Shoes that travel

Na al het New York geweld van de afgelopen maanden zou je bijna denken dat dat het enige hoogtepunt van ons jaar is geweest. Niets is minder waar. Dit jaar was zo fijn en zo mooi, dat het bijna eng is. Want hoe ga ik dit oooooiiitt overtreffen. Hoe kan 2014 mooier worden dan 2013? Ik weet het niet, maar heb wel heel veel zin om het te ontdekken. Maar eerst even terug kijken. We waren natuurlijk in New York, maar mijn hardloopschoenen hebben het afgelopen jaar veel meer bijzondere plekken gezien. Ik ben namelijk ongelooflijk veel op reis geweest en er gaat geen trip voorbij waarop ik m’n hardloopschoenen thuis laat (Oh ja, 1… 3 weken geleden). Kijk mee:

Berlijn (door de prijs die we wonnen, dankzij jullie!)

Parijs (ken je het verhaal van die meisjes die de halve marathon gingen lopen… Ze liepen niet.)

Amsterdam (We own the night)

Milaan (We own the Night 2.0. Een persoonlijk record op een super mooi parcours!)

New York (Vakantie in the city of dreams. Central Park I love you)

En wat dacht je van Barca? De dag waarop ik door mijn enkel ging…

La France (Een paar dagen Normandië avec ma soeur)

Berlijn 2.0 (De marathon trip, waar ik nog maar tot 24 mocht lopen)

New York 2.0 (De beste dag van het jaar was hier! Central Park I love you even more!)

Thailand (That’s where I am now! En run nummer 2 zit er net op)

Ik was en ben een gigantische lucky bastard dit jaar. En echt, dit alles had nooit, maar dan ook nog gekund zonder jou en zonder GirlsLove2Run. Dank je wel dus voor een jaar om nooit te vergeten. Nu stap ik op een oerhollandse fiets voor een tocht door Bangkok!

Geniet van tweede kerstdag!!

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent