2 Run | Shop untill you drop

“Fieke en Francien, waar halen jullie al die leuke sportkleding vandaan?” Eigenlijk hebben we heel veel adresjes waar we onze outfits vandaan halen, zowel online als offline. Als beginnende hardloper, mag je je oude kloffie (lees: grijze grote sweater, verwassen short en gewone BH) best verwisselen voor een prachtige outfit. Het is de hoogste tijd om onze favoriete adresjes op een rijtje te zetten.

Asos

Ik breng regelmatig een bezoekje aan Asos.com. Op Asos.com hebben ze hele gave sportswear collecties, die vaak net iets cooler zijn dan de normale running gear. Na een uur surfen op Asos, zit mijn mand vaak helemaal vol.

& Other Stories

& Other Stories is onderdeel van H&M. Het is een hoogwaardige lijn, waar ook sport producten verkrijgbaar zijn. Ik moet eerlijk toegeven dat ik best verrast toen ik daar de Nike Sky Hi Dunk zag staan. Maar het spreekt me absoluut aan! Zeker ook omdat je er de bijzondere Nike shoes kunt spotten.

Titolo

Ben je opzoek naar een bijzondere sneaker die nog niet eens is uitgekomen? Dan ben je bij Titolo.ch aan het juiste adres. Lovely By  Lucy thanks fors haring. Hier kun je de meest bijzondere sneakers voorbestellen. Hoe fijn is dat? New Balance, Nike, Adidas, Reebok alle limited editions kun je hier vinden! Absoluut de moeite waard om eens te bezoeken je online shopping basket te vullen met een exclusieve sneaker!

Black Milk Clothing

Blackmilkclothing.com heeft verreweg de vetste tights. Eigenlijk zijn het leggings, maar sinds kort hebben ze ook sportieve varianten op de markt gebracht. Fieke en ik zijn fan! Je hebt er de meest rare, gave en coole tights. We hopen er binnenkort allebei eentje te verwelkomen in onze kledingkast!

Adidas by Stelle McCartney

De Adidas sportswear lijn is gaaf! Maar de Adidas by Stella McCartney is de absolute top favoriet van Fieke! Stella lijkt dondersgoed aan te voelen hoe wij er bij willen lopen tijdens onze run, stijlvol, klassiek doch heel sportief! De collecties zijn kleurrijk en pasvormen zijn verrassend.

Running Bare

Nienke Becker deelde laatst haar favoriete sport fashion shops. Ik dacht de meeste wel te kennen. Toch had ik het mis! Dankzij haar weet ik nu dat als ik ooit weer terug ga naar Australia dat ik absoluut even een bezoekje moet brengen aan Running Bare. De gear is kleurrijk en de printjes zijn te gek!

H&M Sportkleding

Vorige week zondag kon ik het niet laten om de H&M in Zutphen in te duiken. Ik wilde Conscious Collection weleens in het echt aanschouwen! En die was zoals je ook al ziet in de ad te gek. Maar toen ik de sportafdeling bezocht werd ik helemaal enthousiast! De collectie is na mijn laatste bezoek weer uitgebreid met te gekke tights en shirtjes.

NSW

Het is geen geheim, ik draag het liefst de NSW lijn van Nike. De printjes en pasvormen zijn er net even ietsje specialer in vergelijking met de andere lijnen. Eens per week check ik de shop om te kijken of er weer nieuwe producten zijn toegevoegd.

Heb jij nog adresjes die ik mag toevoegen aan mijn lijst? 

?

(Fieke) & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

Recent