2 Run | Spring, hurry!

Woensdagochtend, de wekker gaat om 07.00. Ik kan je zeggen, dat is extreem vroeg voor mij. Ik ben geen ochtendmens. Heb, met mijn eigen bedrijf, de luxe om te kunnen zeggen dat ik pas om half 10 op kantoor verschijn. Ik slaap graag uit! Goed, woensdagochtend dus niet. Want ik ging hardlopen, was het idee. Ik stond braaf op, liep naar de keuken en keek naar buiten. “OH NOOO! Het heeft gewoon gesneeuwd, hoe kan het nou gesneeuwd hebben! Ik was klaar voor de lente, sneeuw had ik al achter me gelaten. Weet je, bekijk het maar, ik ga weer terug naar bed!” Zo gezegd, zo gedaan, 3 minuten later lag ik weer in bed voor een dik uur extra slaap.

Hier was het nog leuk:(

Dit is natuurlijk echt SLECHT! Heel slecht! Ik heb een blog en die heet GirlsLove2Run, ik hou van rennen. Dan kan ik toch wel tegen een beetje sneeuw. Maar ik kan het uitleggen. Ik heb geen winterdips aan het begin van de winter. Vind de winter dan juist altijd wel een lekkere afwisseling. Maar zo rond februari, als de lente echt in de buurt komt, dan vind ik het heel moeilijk om te accepteren dat er nog sneeuw valt. Lastig, aangezien februari zo ongeveer de koudste maand van het jaar is. Resultaat is recalcitrant gedrag. Zo ga ik bijvoorbeeld terug naar bed in plaats van hardlopen, trok ik op diezelfde woensdag oranje pumps aan. Zonder kousjes, gewoon barefoot (al kwam ik daar snel op terug bij de eerste de beste Etos).

Gelukkig duren dit soort uitspattingen niet lang. Gister en vanochtend gaf ik mezelf een nieuwe kans. En ik ben zowaar allebei de keren niet alleen m’n bed, maar ook m’n voordeur uitgekomen voor een run! Jaja 2 dagen achter elkaar, als straf. Those early mornings are growing on me (or not…);) Je begrijpt, ik ben duidelijk toe aan de lente! Aan zomertijd, aan zon, aan licht en warmte. Nog maar heel even!!

Nu wil ik graag weten: Ben ik de enige die meer moeite heeft met februari dan met november?

?

Fieke (& Francien)

Follow our blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

P.S.S. Zien we je aanstaande dinsdag om 19:00uur op de Flyknit Experience? Tot dan! Meld je aan. 

Recent