2 Run | The happy list

Rond deze tijd van het jaar, wanneer de lente in volle gang is, de zon zich eindelijk echt laat zien en iedereen weer naar buiten durft zonder jas, das en handschoenen, word ik altijd echt blij. En actief. Ik krijg zin om elke dag te gaan sporten. Het liefst uren langs de Amstel te rennen. Met af en toe een pauze voor een koud glas ijsthee. Vandaag dan ook een blije lijst. Waarom ik het zo leuk vind dat hardlopen mijn sport is! De dingen waar ik echt blij van word. En natuurlijk moet jij straks hetzelfde doen:)

  1. M’n korte hardloopbroekjes kunnen weer aan! Ik grijp echt ieder moment aan om mn benen bloot te stellen aan een beetje zon. Ze kunnen het gebruiken namelijk. Momenteel is een Instagram filter over elke foto mijn enige redding en daar moet natuurlijk verandering in komen. En wat is een betere manier van bruin worden dan rennen in je korte broekje. Helemaal als dat broekje onder de bloemetjes zit!!
  2. De drukte in het Vondelpark tijdens mijn rondje. Mensen op picknickkleedjes, mensen die hun hond uitlaten. Mensen op de fiets en natuurlijk de ontelbare hardlopende mensen. Als de zon weer een beetje warmte afgeeft gaat heel Nederland weer buiten sporten en ik word daar echt gelukkig van. In de winter kom je heel af en toe iemand tegen en nu blijf je sporters om je heen zien.
  3. De bloemenvelden langs de weg. Vind ik echt zo leuk! Overal staan gekleurde bloemen in bloei en als ik daar langs ren krijg ik altijd de neiging om een bos te plukken en mee naar huis te nemen (don’t worry ik weet dat het niet mag en hou me dan ook braaf in).
  4. Mezelf belonen op een zelfgemaakte (of bij de Vitaminestore gehaalde) shake na een heftige inspanning. Vers fruit, soms wat groente of yoghurt en ik heb weer energie voor de rest van de dag!
  5. Na een rondje door het park met Francien blijven hangen bij het Blauwe Theehuis en de rest van de dag niet meer opstaan. Gewoon omdat het kan, omdat het weer fijn is en we het ook best verdienen;)
  6. Thuis komen met een hoofd zo rood als een tomaat en dan onder een heerlijke koude douche stappen, omdat verkoeling je enige redding lijkt. En dan je daarna beseffen dat je zo goed bezig bent geweest, omdat een koude douche je doorbloeding stimuleert en ervoor zorgt dat je lijf niet gaat hangen met de jaren;) Heb ik ergens gelezen…
  7. Vroeg opstaan om voor het werk nog even te gaan rennen. En dan ook echt opstaan. In de winter was het altijd donker en dacht ik: Ja daahaag. De wereld slaapt nog, dan mag ik toch ook wel even slapen? Nu word ik wakker met de zon door de kiertjes in m’n gordijn, dat maakt het toch stukken makkelijker.
  8. Eindelijk weer kunnen/mogen hardlopen na een maand blessure! En dat dat precies op het moment valt dat de zon gaat schijnen!
  9. Mijn hele kast uitruimen, springcleaning, en ontdekken dat het grootste deel uit hardloopkleding bestaat! Hoezo, running in style? Dan vervolgens een hele stapel aan mijn lieftallige zusje kunnen geven. Sis, I hope you like it!!!

Waar word jij gelukkig van?!

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent